Кайлър Мъри: Да мисля, че не съм положил достатъчно работа, е неуважителноДобри снимки

Изразът Правило При куотърбека на Кардиналс Кайлър МъриНовият договор на Уин привлече много внимание, изисквайки от него да прекарва поне четири часа седмично в „независимо изучаване“ на „предоставения му материал“, за да се подготви за следващия мач на отбора.

Една от честите реакции е, че ако кардиналите вярват, че Мъри върши работата без изискване за договор, те не биха поискали такава клауза. Мъри запази мълчание за врявата, докато не свика импровизирана пресконференция от тренировъчния лагер на Кардиналите в четвъртък.

Мъри пое внушението, че не е направил домашното, изисквано от защитник на NFL. Той каза, че ще постави „неразбираемТой се пошегува, че е „почетен“ от времето, което е прекарал в подготовка за работата, и от хора, които смятат, че е можел да стигне до този момент, без да е свършил работата.

„Така мисля Всичко може да се постигне Да не бъда ученик на играта в живота си. . . Това е неуважително. Това е почти шега“, каза Мъри чрез Кевин Цимерман от ArizonaSports.com.

Дарън Ърбан от уебсайта на отбора добави, че Мъри е отказал да отговори на въпрос дали е ядосан на отбора, че е включил тази клауза в оферта за договор.

Коментарите на Мъри в четвъртък бяха отклонение от казаното от него по темата миналата година. Мъри е „Нито един от тези хора Ще ме убие да седя там и да гледам филма” и приписва на „когнитивните си способности” това, което го прави успешен на терена. Това не го спира да подпише договор, който включва тази клауза, и отговорът му не спира някои да вярват, че тази клауза съществува, защото кардиналите смятат, че той не е свършил достатъчно работа сам.

READ  FTX: Как Сам Банкман-Фрайд построи къща от картиВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.