Йордън Алварес от Астрос смазва Хоумър, за да зашемети Маринърс, Янките са готови да се изправят срещу Пазителите

Надолу по серията с уайлд кард, тук стигаме до дивизионната серия. Групата от 12 отбора след сезона на MLB вече е намалена до осем претенденти. Сега първите двама завършили от всяка лига ще се присъединят към битката. След като преминат директно към своите ALDS и NLDS слотове чрез Byes, the Астрос, Янки, Измамници И Смелите ще предизвика.

Това означава ас на могилата. Денят започва Максимално пържени За Braves, AL Cy Young продължава с фаворита Джъстин Верландър Вземете хълма в Хюстън Герит Коул Започвайки за Янкис, лидерът на NL ERA Хулио Уриас завършва с топката за Доджърс. Техните противници, които спечелиха трудно битки с уайлд кард победи, Не. Ще използва 3-ма титуляри и ще се надява да жонглира с топката и да спечели.

И четирите серии ще започнат във вторник Бейзболът е натоварен ден. Ето пълната програма и информация за телевизията:

Игра 1: Кливланд Гардиънс в Ню Йорк Янкис – 19:37, TPS

Игра 1: Сан Диего Падрес в Лос Анджелис Доджърс – 21:37, FS1

Йордан Алварес Унищожава Хоумър, за да смаже мечтата морски пехотинци игра

За 26 аут от ALDS игра 1, легендата на Хулио Родригес и разбиващите суша млади моряци изглеждаха по-силни от легендата на Джъстин Верландър. Но не е по-силен от легендата за Йордан Алварес.

Мамутът смаза Хоумър с три ръна с два аута в деветия ининг, изпращайки публиката на Хюстън в лудост и зашеметявайки Маринърс.

Младите моряци започнаха деня, скачайки срещу любимия на AL Cy Young Джъстин Верландър. Водени от Родригес – който добави два допълнителни удара и три ръна – Маринърс натрупаха 10 попадения и 6 ръна на Верландър за четири ининга. Но Астрос го преодоляха. Юли Куриел И Алекс Брегман Той се натрупа, за да донесе Астрос в рамките на два в по-късните ининги.

READ  Учените изследват химията на зелените мастила на фона на нарастващи опасения за безопасността

След това, в деветия ининг, Маринърс облекчи Пол Сюалд нападнат Дейвид Хенсли И даде сингъл Джереми Пеня. Тъй като Алварес вече имаше два RBI за деня, мениджърът на Маринърс Скот Сервайс се обърна към левия титуляр Роби Рей, за да измъкне финала. Не проработи.

Алварес, с линия .306/.406/.613, вторият най-добър нападател в бейзбола след Арън Джъдж тази година, направи фаул при една бърза топка и изпрати следващата в орбита.

Състоянието на Сиатъл не можеше да се промени по-бързо. С победа те можеха да поведат с 1-0 с победа на пътя и да изпратят доминиращия ас Луис Кастило на могилата в Игра 2 с шанс да поведе в серията. Вместо това, Astros ще гърмят напред, за да направят шестия си пореден ALCS.

Филис Продължете да движите състава, мач 1 победа срещу Braves

Обичате ли митинги? Може да харесаш Филис. След като прекъснаха следсезона, Филис спечелиха три поредни победи – първата победа Сейнт Луис Кардиналс Сега Атланта със 101 победи взима мач 1 от NLDS срещу Braves. Благодарение на поредицата от победи във вторник.

Ник Кастеланос Филис победи аса на Атланта Макс Фрийд в началото на мача с 3 попадения и 3 RBIs, след което задържа тайт енд. Рейнджър Суарес Започна за Филис, допусна 1 рън в 3 1/3 ининга, след което го прехвърли на булпен на Филис, който използва шест питчъра, за да го завърши. Новоназначеният близо Зак Ефлин Въпреки яростното усилие за завръщане на Брейвс в деветия ининг, Фили удържа победата.

Можете да следите цялото действие точно тук в Yahoo Sports.

Искате ли да наваксате основните сюжетни линии, докато следсезонът наближава? Ние ви покриваме.

READ  Клиентите на Wendy се разболяват, CDC разследва епидемия от E.coli в четири щата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.