Илон Мъск поиска от съда да отхвърли искането на Twitter за бърз процес

„През последните две години имаше прекъсвания на веригата за доставки едно след друго и все още не сме се измъкнали от това“, каза изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск.

Патрик Д. Паднал | Ройтерс

Илон Мъск Необходимо е време, за да се подготви изслушването по спорното му оттегляне от договора за покупка Twitter За 44 милиарда долара адвокатите му подадоха иск в петък в съда на Делауеър.

След като Twitter поиска ускорено лечение и съдебен процес този септември, екипът на Мъск казва, че процесът ще трябва да изчака до следващата година.

Адвокатите на Мъск, които се противопоставиха на искане, подадено преди това от Twitter, обвиниха компанията, че е направила „внезапно искане за скорост на изкривяване след два месеца влачене и объркване“ и казаха, че това е „най-новият трик на Twitter за прикриване на истината“. Относно спам акаунтите.“

Страната на Мъск казва, че ускореното разследване е нечестна тактика и начин да се скрие степента на проблемите на сайта с фалшиви акаунти. По-рано тази седмица, Twitter съди МъскОбвинителен Тесла Изпълнителният директор направи недобросъвестен опит да се откаже от сделката.

Адвокатите на Мъск твърдяха, че е „изключително постижение“ да се гледа сложен случай на нарушен договор дори за пет до шест месеца и казват, че процес през февруари 2023 г. би „балансирал интересите на страните и съда“.

Twitter поиска изслушване в рамките на около 60 дни.

Twitter отказа коментар. Мъск не отговори на искане за коментар.

Вижте: Twitter обвинява Мъск в обезценяване на акциите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.