Изборите за междинни избори затварят – Известия на живо

Вашингтон — Изборите започват да приключват в щатите в САЩ в един от най-оспорваните и предизвикващи разногласия предизборни сезони в последно време, като контролът върху ключови офиси в Конгреса и в цялата страна виси на косъм тази година. Междинни избори.

Избирателните секции затвориха в Джорджия, Флорида, Пенсилвания, Охайо, Северна Каролина и други щати, като републиканците постигнаха няколко ранни победи, според прогнози на CBS News. Намерете пълни резултати и прогнози за всяко състезание за камара, сенат и губернатор CBS News Изборен център И в актуализациите по-долу.

Предстои избор за всичките 435 места в парламента 35 места в Сената. Три дузини губернаторства са на баланса, както и стотици състезания за определяне на контрола върху държавните законодателни органи.

Милиони американци се явиха да гласуват в деня на изборите, а милиони други гласуваха предварително или изпратиха бюлетини по пощата. Нямаше големи проблеми с процеса на гласуване и федералните служители по киберсигурността казаха, че не виждат признаци на заплахи за изборната инфраструктура.

CBS News предлага предавания на живо Междинни резултати Щатските изборни служители предупредиха, че ще отнеме време за преброяване на всички гласове, които ще бъдат преброени през цялата нощ и в ранните часове на сутринта в мрежата за стрийминг на новини на CBS и станциите на CBS от 8 до 23 часа и ще има закъснения при определяне на победителите в състезанията. Или контролът от Конгреса е част от процеса за осигуряване на точно преброяване.

Републиканците са готови да поемат контрола над Камарата на представителите и да предизвикат демократите за контрол над Сената. Данните от ранните екзитполове показаха, че гласоподавателите имат песимистична представа за икономиката, като трима от четирима я наричат ​​“лоша“. Близо осем от 10 казват, че инфлацията е била тежка за тях, като 20% казват, че е тежка. Повечето гласоподаватели казват, че са били негативно повлияни от цените на бензина, а почти половината от гласоподавателите казват, че финансовото им състояние е по-лошо от преди две години, повече от два пъти повече от тези, които казват, че е по-добро.

READ  Най-добрите предложения за лаптопи за игри за Черен петък в Dell, Amazon, Best Buy и Walmart

Междувременно демократите разчитат на силна избирателна активност в основните си избирателни райони, включително млади избиратели, които според тях са достатъчни, за да спрат вълната от печалби на Републиканската партия и да запазят контрола над Конгреса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.