Игра 7 за плейофите за Купата на Стенли 2022: Актуализации на живо: Lightning Face Maple напуска голяма събота в НХЛ

Двете най-красиви думи в играта? Игра 7. Успех на феновете на хокея, съботата ще бъде изпълнена с вълнения Плейофи за Купа Стенли 2022 Три мача се играят в един и същи ден в първия кръг.

Тампа Бей получи допълнителен мач, след като прокара 6-ия мач в продълженията, като в крайна сметка спечели с 4-3 срещу Торонто Мейпъл Лийфс благодарение на гол на Брейдън Пойнт. Тази серия е равностойна, тъй като нито един отбор не е спечелил две поредни победи досега. Торонто е гладен за доказателство, че Мейпъл Лийфс не е печелил плейофна серия от 18 години. Междувременно Lightning гони три удара за Купа Стенли. Техният мач, който печели всичко е насрочен за TNT в 19:00 ET.

Los Angeles Kings и Edmonton Oilers по ESPN на живо по ESPN и fuboTV в 22:00 (Опитайте го безплатно) Имаше пробиви и близки игри и на двете арени, но основната тенденция беше, че първият отбелязал отбор излезе победител. Едмънтън спечели с 4-2 в четвъртък, за да направи възможен 7-ия мач. Евандър Кейн отбеляза два гола в този мач и може да бъде основната причина Ойлърс да придвижат нападението напред. Левичарят отбеляза седем гола в серията, което го свързва с Грил Каприсов от Минесота и Джак Куензел от Питсбърг с лидерството в НХЛ в тазгодишните плейофи.

Бостън и Каролина започнаха мача в събота на PNC Arena и както в първите шест мача от серията, домакините спечелиха. Ураганите победиха билета за Купа Стенли за втория кръг на плейофите с победа с 3-2 над Бруинс. Макс Доми изведе Каролина с три точки, включително два гола във втория период. Харикейнс вече спечелиха шест поредни мача и ще играят с победителя от серията Рейнджърс-Пингвинс, която завършва в друг мач 7 в неделя.

READ  Превъзходна нетна печалба за първото тримесечие, огромна загуба за Русия

CBS Sports предлага актуализации на живо през цялото съботно действие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.