Заподозрян е обвинен в отвличането на Елиза Флетчър, но полицията казва, че учителят от Мемфис все още е в неизвестност.CNN

Повдигнато е обвинение на едно лице Смъртта на учител от Мемфис Разследващите смятат, че той е бил отвлечен, докато е бил на джогинг в петък сутринта, каза полицията.

38-годишната Клеота Абстън беше обвинена в особено утежнено отвличане и подправяне на доказателства. Tweet освободен рано сутринта в неделя от полицейското управление на Мемфис.

„Илайза Флетчър не е открита в момента. Следователи и служители на MPT, заедно с нашите местни и федерални партньори, продължават да търсят г-жа Флетчър“, гласи публикацията.

34-годишният Флетчър бягал около 4:30 сутринта в петък, когато бил приближен от неидентифициран мъж, каза полицията. Той бил принуден да се качи в среден тъмен джип и отведен от местопроизшествието, каза полицията.

Абстън беше арестуван в събота, след като полицията откри превозното средство, което търсеха по случая.

„Интересното превозно средство е локализирано, а мъжът, пътуващ в автомобила, е задържан“, казаха от полицията деклариран в Twitter.

Снимки, публикувани от полицията, показват как Флетчър тича близо до университета в Мемфис. Последно е била видяна облечена с розово горнище за джогинг и лилави шорти, се казва в сигнала на полицията.

Флетчър е бял, висок 5 фута 6 инча, с кафява коса и зелени очи, каза полицията. Тя тежи 137 паунда.

Повреденият телефон на учителката е открит близо до мястото, където се смята, че е била отвлечена, каза изпълнителният директор на CrimeStoppers Пати Чапман. Партньор на CNN WHBQ.

WHBQ съобщава, че семейството на майката на две деца предлага награда от $50 000 чрез Crimestoppers за информация, водеща до арест по случая.

„Очакваме с нетърпение безопасното завръщане на Елиза и се надяваме, че тази награда ще помогне на полицията да залови извършителите на това престъпление“, каза семейството й в изявление, споделено от Чапман.

В публикация в Twitter, Епископалното училище „Св. Мария“. Флетчър каза младши учител в детска градина.

Бюрото за разследване на Тенеси каза в туит Той помага на полицията в Мемфис в разследването.

READ  Резултати от USFL, актуализации: резултати на живо, анализи за откриването на мачовете през уикенда в неделя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.