Ето транзакциите, които поддържат LUNA Airdrop

Пускането на дългоочаквания нов блокчейн на Terra се състоя днес, както беше планирано. Мрежата разработи първия си модул и скоро се очаква да стартират допълнителни услуги.

  • Екип на Тера Отведено в Twitter Днес новата верига е официално на живо и разкрива, че вече произвежда модули.

Чисто новият блокчейн блок 1 на Terra (с идентификатора на веригата на „Феникс-1“) беше официално направен на 28 май 2022 г. в 06:00 ч. UTC!

  • Екипът също така разкри, че потребителите вече могат да правят „различни неща“ с тяхната течна LUNA, а именно да я подреждат към предпочитани модератори, да печелят награди, да участват в правителствени решения и др.
  • Също така си струва да се отбележи, че това не е нов блокчейн и форк, така че приложенията, които са били децентрализирани от класическата верига, ще трябва да бъдат рестартирани.
  • Един от най-важните въпроси, които мнозина се чудят, е дали централизираните транзакции и доставчиците на услуги поддържат Airtrop.
  • Вече има много сайтове Обявено Те включват Hobby, Finance, Cocaine, Pitro, FTX, Pitfinex, QIO, Pybit, Nexo и много други, но това не са единствените.
  • Струва си да се отбележи, че притежателите вече ще получат част от своя въздушен капан, а останалата част ще бъде доставена в рамките на определен период.
Специална оферта (Спонсорирано)

Безплатно счетоводство $100 (изключително): Използвайте тази връзка Регистрирайте се за Binance Futures първия месец и вземете $100 безплатно и 10% отстъпка (Правило)

Специална оферта PrimeXBT: Използвайте тази връзка Регистрирайте се и въведете POTATO50 кода, за да получите до 7 000 $ на вашите депозити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.