Д-р Оз се изправя срещу Маккормик и Барнет

Вицегубернаторът на Пенсилвания Джон Фитерман ще спечели първичната надпревара за Демократичния Сенат на щата, докато силно конкурентният републикански Сенат ще извика победителя в първичните избори в Сената много скоро, прогнозира NBC News във вторник.

Фетерман, който наскоро получи инсулт, който го изгони от предизборната кампания, е фаворит в надпреварата на демократите. Той и в крайна сметка кандидатът на републиканците ще се изправят срещу общи избори, в които партията, контролираща Сената на САЩ, може да играе решаваща роля след частичните избори.

Известен лекар и бивш водещ на „Шоуто на д-р Ос“. Мехмет Оз, пенсиониран сенатор от Републиканската партия. Той направи вълни, когато обяви, че ще се кандидатира като републиканец за вакантното място в Сената от Пат Доми. Той има желаното одобрение на бившия президент Доналд Тръмп, както и кампанията му Казва се, че има цена Залагайте над 12 милиона долара само за реклама.

Мехмет Оз, изтъкнат лекар и кандидат за републиканския Сенат на САЩ за Пенсилвания, говори в кметството в Бел Блу, Пенсилвания, в понеделник, 16 май 2022 г.

Рейчъл Вишневски | Bloomberg | Getty Images

Но Оз, който провежда кампания за първи път Живял в Ню Джърси В продължение на две десетилетия референдумът се провеждаше съвместно с други двама републиканци: бившият главен изпълнителен директор на хедж фонд Дейв Маккормик и дясната коментаторка Кати Борнет, която стана популярна в последните дни на първичните избори.

Сенатското място на Томи може да се окаже едно от най-конкурентните в общите избори, тъй като демократите се опитват да запазят контрола върху разделянето на стаята на 50-50.

READ  Премиерът на Япония преразпределя кабинета си, докато гневът се задълбочава заради отношенията с Църквата на обединението

Вицегубернатор Джон Фетерман, кандидатът на Демократическата партия в Сената на САЩ за Пенсилвания, направи селфи с участници на среща и поздравително събитие на 1 май 2022 г. в Weirbacher Brewing Company в Истън, Пенсилвания.

Мечка Хана | Ройтерс

Предполага се, че Фитерман ще победи основните си съперници, американския представител Конър Ламп и щатския представител Малкълм Кениата.

Но опитът на Фитерман в Сената се обърна през уикенда, като кандидатът му за кампанията обяви, че е хоспитализиран след претърпял инсулт. Фетерман каза в изявление, че се надява да се възстанови напълно, въпреки че болестта не го е напуснала в последните дни на първичните избори.

По-рано във вторник следобед демократите обявиха кампания, че Федерман е завършил успешна операция за поставяне на пейсмейкър с дефибрилатор. Според кампанията му той ще бъде хоспитализиран след процедурата, която продължи повече от два часа и половина.

Това е нарастваща новина. Проверете отново за актуализации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.