Доклад – Бордът на WWE започва разследване на предполагаемия бивш главен изпълнителен директор Винс Макмеън, плащащ 3 милиона долара за мълчанието на бивша служителка

World Wrestling Entertainment Board разследва главния изпълнителен директор на компанията Винс Макмеън за тайно съгласие да плати 3 милиона долара на бивша служителка заради афера. The Wall Street Journal Доклад от сряда.

Споразумението за раздяла, подписано през януари, има за цел да попречи на вече работещия служител да обсъжда отношенията си с Макмеън или да прави унизителни забележки за него, пише списанието. В имейл, изпратен до членовете на екипа на WWE на 30 март, се посочва, че 76-годишният Макмеън е наел 41-годишен бивш служител със заплата от 100 000 долара и след това го е повишил до 200 000 долара, след като е правил секс с него.

В доклада, цитирайки документи и сметки на запознати с разследването на борда, се казва, че разследването на комисията е започнало през април и разкрива други неразкрити споразумения през годините, включително твърдения за неправомерно поведение от страна на бивши служители срещу Макмеън и Джон Лауринатис, талантливите лидери на WWE. Взаимоотношения.

Имейл, изпратен до борда за бивш служител на WWE, който беше нает като правен асистент през 2019 г., обвини Макмеън, че е дал жената „като играчка“ на Луринадис. Бордът разследва твърдения за имейли, се казва в доклада. Бордът на WSJ заяви, че е ангажирал адвокатската кантора Simpson Thatcher & Bartlett за разследване и че плащанията за други неразкрити договори извън договора, включващ бившия служител, са били в милиони долари.

Искането на ESPN за коментар на WWE не беше оттеглено в сряда вечерта. WSJ заяви, че говорител на WWE ще сътрудничи изцяло на разследването и че отношенията между юридическите лица и Макмеън са били консенсусни.

READ  Имран Хан Съобщения на живо: Пакистански парламентарни новини и най-новите

Макмеън беше член на тогавашната Световна федерация по борба (WWF), а баща му Винсент Дж. Придобита от McMahon през 1982 г., той създава компанията като глобален център за борба и медия, която произвежда кросоувър звезди като Hulk Hogan, The Rock и „Stone Gold“. Стив Остин и Джон Сина.

WWE е публична компания, но McMahon все още притежава по-голямата част от избирателните права на акционерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.