Директни съобщения: Удари в Черно море Украйна Нов пожарникар

дълг…Емили Дък за The New York Times
дълг…Емили Дък за The New York Times
дълг…Емили Дък за The New York Times

LVV, Украйна – Близки приятели на Артемис Тимид разгънаха парашута му и бавно го разпънаха над гроба му. Докато спускаше ковчега си, червените и подобни на коприна предмети се въртяха.

Мъжете, много войници, засипаха току-що изкопаната яма с пръст. Първите лопати се спуснаха шумно.

В западния град Елвов в Украйна хора, които видяха безмилостния поток от синове, убити във войната с Русия, г-н. Погребение на ВМС на Тимотей, първото погребение за деня. В края на вторник г-н. Останалите три новоизкопани гробници край Тимотей ще бъдат пълни с млади войници, загинали в битка на стотици мили в източната част на страната.

Погребални обреди а Гръцкокатолическа църкваА Източен клон Католицизмът преобладава в Лвов. Г-н. Бащата на Тимотей, свещеник, отдаде почитта му. Тогава майка му с емоционално напрегнат глас изпя последна приспивна песен за сина си.

READ  Експлозия в сграда в Мериленд рани най-малко 10 - NBC4 Вашингтон

След това шествието направи много познат път от църквата до главния пазарен площад на града, където десетки младежи в скаутски униформи образуваха почетен караул. Г-н. 27-годишният Тимид е член на Украинската скаутска организация от 7-годишен. Малки деца, тийнейджъри и възрастни бяха там, за да се сбогуват с финала.

В основата на площада четири бели дъски обявиха подробности за военно погребение, което ще се проведе в града във вторник, всички за мъже, загинали в битка в източната част на страната през последните седмици. Трима от тях не навършиха 30-ия си рожден ден.

дълг…Емили Дък за The New York Times

Млада жена, облечена в отличителния зелен шал на скаута, затвори очи и пое рязко дъх. Тя стисна юмруци, за да предотврати сълзи, докато присъстваше на бавното шествие за Тимъти.

Скаутството е само една част от живота му. Г-н. Плахата обичаше пътуванията и приключенията и екстремните спортове като скачането с парашут. Гургаон, което означава пиле, е неговият прякор. Приятели казаха, че музиката на Metallica би била по-подходяща за погребението му, отколкото военният траур, който се чува всеки ден на гробището Liv Licchakiv.

„Той е един от най-достойните хора, които съм срещал. Хората пишат книги за герои като него и скоро ще има книги“, каза той.

Г-н, който управляваше винената преди войната. Г-н Баск, в отдела за специални операции на украинските военноморски сили. Работил с Тимъти. През последните няколко месеца те станаха като братя, каза той.

READ  Денвър Пайънърс победиха Мичиган Уолвъринс с 3-2 в OT, за да се класират за финала на Frozen Four

В нощта на нападението, което сложи край на живота на неговия приятел, г-н. Баск каза, че се събуди от експлозията и скоро разбра, че нещо не е наред. Той веднага попита Mr. Тим потърси и намери друг приятел, който му оказва първа помощ. Г-н. Когато погледна в очите на Тимит, той разбра, че е лошо.

„Страх ме беше да бъда близо до него“, каза той тихо. „Защото, когато го видях, разбрах, че няма да го направи.

Г-н. Малко след това Тимид почина.

Г-н. Баск каза, че има смесени чувства относно завръщането си на фронтовата линия след няколко дни. Той описа вълните от емоции, но каза, че не е ядосан или отмъстителен.

„Не възнамерявам да убивам всички, защото се случи“, каза той. — каза Баск. „Благодаря на Гургаон. Той ме научи да мълча.

Роман Ложински, колега морски пехотинец, е бил Mr. Беше приятел на Тимъти и го срещна, когато бяха млади скаути. Народният представител от Украйна, г. Г-н Ложински, който постъпи доброволец в армията преди три месеца, каза, че не планира да се пенсионира. Тимъти и г-н Служено в същото отделение като Пасхата.

Той описа своя приятел през целия живот като „луд“ и се върна в Украйна от парашутно пътуване в Бразилия, за да изброи кога е започнала войната. Г-н. Тимид искаше да продължи да скача с парашут по време на войната и най-накрая получи възможност миналия месец като част от мисия, казаха негови приятели.

Г-н. Братът на Тимъти, Тимъти Тимъти, искал да постави парашута в гроба му. Димитин кимна, че се интересува от парашутния спорт, а г-н. каза Логински. Братът, който е войник, получи разрешение да присъства на погребението, но след няколко дни ще се върне в Донецка област.

READ  ООН Обществеността излиза от бункерите на Азовстал на водената застава

Докато опечалените излизат бавно от гроба, копачите на гробове като Mr. При гроба на Тимидин земята била натъпкана до твърда могила.

Трябваше да отидат още трима.

дълг…Емили Дък за The New York Times

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.