Директни съобщения: Русия окупира Украйна

президент Джо Байдън Избори и предизвикателства Украйна Вече беше толкова трудно. Като Ужасът от войната се увеличаваВсе още изпитват болка.

Откакто Русия започна офанзивата си миналия месец, Байдън се опита да го накаже и изолира президент Владимир Путин И да смекчи клането на цивилни, като предостави на правителството на Киев отбранителни оръжия. Но той е преценил действията си, за да не бъде въвлечен в опасна пряка конфронтация с ядрено въоръжена Русия, като в същото време фино настройва собствената си фина политическа ситуация във вътрешността.

Докато Путин засилваше атаката си, Президентът на Украйна Владимир Желенски Тъй като все повече и повече недоверие расте и броят на цивилните става все по-ужасяващ от ден на ден, балансирането на Байдън става все по-трудно.

Тогава политическата разгара на президента Периодът на изключително единство Във Вашингтон, нагоре. Това е особено така, ако останалата част от света е принудена да наблюдава нечовешката руска обсада и бомбардировките на Киев.

В важен момент във Вашингтон в сряда, Желенски ще произнесе виртуална реч пред Конгреса. Ако неотдавнашната му реч в парламента на Обединеното кралство, която предизвика черчилиански сравнения, беше някакъв ориентир, това би било окуражаващ и окуражаващ вик за законодателите. Ако украинският президент включи бойни самолети и бойни самолети, произведени от Байдън Скоч с мотива, че могат да провокират война с Москва и искането му да не лети над страната му, той ще създаде интензивен вътрешен натиск върху президента.

Проблемът на Питън е след отприщване Абсолютна икономическа война С изключително строги санкции срещу Русия, има ограничения за стъпките, които той може да предприеме, за да увеличи значително натиска върху Путин без риск от пряк военен или кибер конфликт. Някои критици на президента твърдят, че той е бил твърде предпазлив в Конгреса и в някои части на външнополитическия истаблишмънт, включително в собствената си партия.

READ  Последни новини за войната в Русия и Украйна

Прочетете пълния анализ:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.