Джони Ноксвил победи Сами Джейн

Бележка на редактора: Пълният преглед на Night 1 на WrestleMania 38 може да бъде намерен тук.

След завръщането на „Stone Gold“ Стив Остин, подписната победа на Бианка Белър и още една запомняща се победа в WrestleMania за Шарлот Флейр, WrestleMania 38 продължава в неделя вечер с много големи мачове.

Роман Рейнс и Брок Леснар ще бъдат в центъра на вниманието в главното събитие на мача, за да определят безспорния шампион на WWE. И шампионатът на WWE, и универсалният шампионат ще бъдат подредени в състезанието „Победителят взема всичко“ и след месеци на интензивно изграждане с Пол Хейман в центъра, двамата най-накрая ще стигнат до състезанието в неделя вечер.

Отборните шампиони на Raw RK-Pro ще бъдат на линия за запазване срещу Street Profits и Alpha Academy, докато Кармела и кралица Йелена Наоми и Саша Банкс, Лив Морган и Реа Рипли ще се изправят срещу Наталия и Шина Бослер. Fotal 4-посочен мач за момичета злато.

Има толкова много уникални участници в неделя вечерта, че Пат Макафи излиза от ефира, за да се изправи срещу теорията на Остин, опитвайки се да получи най-доброто от Сами Джейн в състезанието „Anything Goes“ на Джони Ноксвил и се изправя срещу Боби Лашли Омос. Това може да е първият голям тест за най-високия мъж в WWE.

Разберете как стигнахме до тук чрез нашето ръководство за загубени фенове и го следете, докато се развива всеки мач.


Мачът продължава: Отборно първенство за жени: Кармела и кралица Йелена (c) срещу Наоми и Саша Банкс срещу Лив Морган и Реа Рипли. Наталия и Шина Баслер


Резултати:

Всичко върви на мач – Johnny Knoxville Def. Сами Джайн

В състезание, пълно с капани, трикове и оръжия, Джони Ноксвил победи Сами Джейн. Пълното обобщение тепърва предстои.


Боби Лашли Деф. Омос

Мачът имаше по-слаба структура от всичко на картата за две нощи и вероятно беше представен по-объркващо от очакваното.

READ  Доклад за работни места март 2022 г.: Гледайте как президентът Байдън говори на живо

Лашли играеше аутсайдер в турнира, тъй като Омос беше спрян като физически по-добър състезател. Ако не беше емоционалният бицепс, който стои срещу него в прякора на „Всемогъщият“, който е физически изостанал човек, това отново ще създаде завладяваща история.

След няколко минути, Лашли се съвзе от прегръдката на мечката, след това копие и накрая щифт, за да достави сублуксация без граница-бар-грешка в 7-фута-3 омос.

Какво следва: Боби Лашли прави състезанието, което вече знаем за Боби Лашли, да изглежда толкова силно и мощно. Омос не получи никаква полза от тази загуба, което прави решението още по-интересно. Защо не позволите на Лашли да спечели някои точки за сила, за да запази репутацията си? Ако няма скорост за изграждане, нали?


Raw Tag-Eam Championships: RK-Pro (Mad Riddle & Randy Orton) (c) Def. Street Profits и Alpha Academy

На първия мач в 14:00 ч. публиката в Далас скандира „Това е страхотно!“ Напяващата ярост достигна невероятна кулминация като див мач без dQ, без броене.

След като Ортън падна и изчисти ринга, Монтес Форд беше готов за финал с най-високо въже. Ридъл се обърна отвън и спирачът прескочи, давайки на Форд RCO с горно въже, който той извади от ринга след удара. След маневрата Ортън беше хванат в средата на самолета за RKO, изкачвайки въжето на Чад на Alpha Academy Riddle Town, за да завърши Riddle. Ортън завърши мача, като постави кабела и задържа титлите с RK-Bro.

Това е толкова забавно, диво, спот-фест между три отбора с уникална химия. Ридъл и Ортън изтеглиха DTD с помощта на синхронизирано въже. Печалбата влачи небесния блокбъстър по кабела. Но любимото ми място за „борба логика“ в турнира беше, когато Докинс разгада гатанката, а Одис Докинс счупи щифта, като плиска тялото по гърба му. Анджело, приятелю: добавени 330 паунда на гърба ти! Остане там!

READ  Сиатъл Маринърс придобиват Луис Кастило, изпращайки пакет с Ноелви Марте до Синсинати Редс.

След мача The Profits се завърнаха на ринга, за да отпразнуват Червената соло купа с RK-Bro, като поканиха 21-годишния новобранец на WWE Кейбъл Стивънсън на ринга, за да се присъедини към тях. Въпреки това …

Какво следва: … Чад се върна към ринга на кабела и плесна чашата от ръката на Стивсън. Чад му вика „Шош!“ Стивсън го потисна. Сега има първи бой между двама бивши олимпийци. Според RK-Bro, те могат да използват нова битка след този тристранен танц.


Triple H отваря шоуто

Традиционната песен на бившата звезда на WWE Triple H „Welcome … to WrestleMania!“ Крещящ Хълър, но изненадващото му появяване при откриването на Night 2 беше много по-сериозно от това. Човекът, наречен „Играта“, сложи ботушите си в средата на ринга, отбелязвайки края на живота си в ринга – скандирайки „Благодаря ти, ловец“.

Triple H е представен за първи път от Стивън А. Смит направи съобщението в първия таг на ESPN. 52-годишният, 14-кратен световен шампион, се появи в уикенда на NXT Stand & Delivery Wrestling Mania в събота, след като загуби от Тони Д’Анджело и се присъедини към Тамасо Сиамба на сцената, което се очаква да бъде последният мач на Сиамба в NXT . .


Има още:

Победителят взема всички координационни мачове: Шампионът на WWE Брок Леснар срещу универсалния шампион Роман Рейнс

Пат Макафи срещу теорията на Остин

Shimes and Ridge Holland срещу New Day (King Woods and Coffee Kingston)

AJ Styles срещу Edge

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.