Джино Смит получава одобрение като стартов QB на Сиатъл Сийхоукс за седмица 1 срещу Денвър Бронкос.

Джино Смит бит Истинско заключване Куотърбекът на Сиатъл Сийхоукс ще започне откриването на сезона срещу отбора на 12 септември. Ръсел Уилсън и Денвър Бронкос, каза Пийт Карол в петък.

Карол направи съобщението след предсезонния финал на Seahawks – загуба с 27-26 от Dallas Cowboys – и каза, че е информирал отбора. Смит започна петък вечер, водейки филдгол в единствената си серия, преди да отстъпи на Лок, който хвърли пас за тъчдаун и три прихващания, две от които не бяха по негова вина.

Карол каза, че Смит изпреварва Лок, отбелязвайки, че предишното резервно копие на Уилсън се основава на разбирането му за престъплението на Сиатъл няколко пъти.

„Той си го заслужи“, каза Карол. — Той спечели работата.

Смит каза, че е научил за решението на Карол, когато треньорът е говорил със съотборниците си в съблекалнята след мача.

„Очевидно съм благодарен и благодарен за възможността“, каза Смит, който подкрепяше Уилсън през последните три сезона и започна три мача миналата година, когато Уилсън беше контузен. — Но ме чака много работа.

Смит пое по-голямата част от представителите на първия отбор на Seahawks това лято, започвайки и трите им предсезонни мача, въпреки че Лок трябваше да започне втория мач, преди да даде положителен тест за Covid-19.

„Нямам съмнение, че той може да играе“, каза Карол за Лок, който беше придобит от Денвър при търговията с Уилсън. „Мисля, че той ще стане страхотен футболист много бързо.“

И Смит, и Лок казаха, че ще пазят гърба на другия, независимо как ще протече мачът, повтори Лок след съобщението на Карол.

READ  Актуализации на живо: Китайският Си Дзинпин в Хонконг

„Като състезател винаги си разочарован“, каза Лок за реакцията си, когато чу, че Смит е спечелил работата. „… Но сега моята работа е да му пазя гърба.“

Лок каза, че неотдавнашната му битка с Covid „срита задника ми“, добавяйки, че това е било интересно преживяване, защото за първи път е имал главоболие. Лок даде положителна проба на 16 август, което го отстрани за втория сезон в Сиатъл два дни по-късно.

Между симулативната игра на Seahawks на Lumen Field и двата му предсезонни мача, той завърши 42 от 66 подавания (64%) за 458 ярда, четири тъчдауна, три прихващания и един загубен фабъл.

В четири игри Смит отбеляза 33-от-58 (57%) за 350 ярда, без тъчдаун и без загуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.