Джейсън Кид казва, че Маверикс се нуждаят от играчи, различни от Лука Донси, за да напреднат с 2-0 с Далас срещу Финикс Сънс

ФЕНИКС – Треньорът на Далас Маверикс Джейсън Кид отправи подобно послание след два мача досега в полуфиналите на Западната конференция: Лука Тансик Необходима е много повече помощ срещу висококачествените Phoenix Suns.

Далас пропиля още един брилянтен атакуващ мач на Данзик в мач 2 в сряда, където той отбеляза 35 точки при стрелба с 13 срещу 22, за да даде преднина на Сънс с 2-0 при поражението със 129-109. Сънс многократно се насочиха към Дансик в отбрана, когато изгориха Maws за 71 през второто полувреме.

„Той имаше страхотен мач, но никой друг не се появи“, каза Кид. „Трябва да дадем по-добре на другите играчи. Той не може да спечели, ако направи само 30 ръна за една вечер – не по това време на годината. И ние играем като най-добрият отбор в лигата, така че трябва да вземем останалите. „

Хлапето отбеляза, че тестото се нуждае от повече производство от охраната Джалан Брънсън И Спенсър Тинвит, 32,6% от двете загуби в центъра на отпечатъка добавиха само 41 точки в изстрела. Това беше в ярък контраст с предишната серия на Брънсън, в която той спечели първия рунд срещу Utah Jazz, като постигна средно 27,8 точки в сериите от шест игри.

Крис Пол И Девин Букър, звездният страж на Сънс, доминираше в сряда вечер, като безмилостно преследваше Тансик. Особено през второто полувреме Букър отбеляза 21 точки от 30 точки, а Пол отбеляза 20 точки от 28 точки.

„Трудно е да се защитава“, каза Букър за Тонсик, „но той трябва да се пази малко“.

READ  Инцидентът по време на разговорите причини леки лющене на кожата и възпалени очи за Абрамович и украинските преговарящи.

Според Second Spectrum Tracking, Дансик беше защитник на сценариста на 19 екранни екрани през второто полувреме, което го направи третият най-висок голмайстор в която и да е половина от кариерата му. Синовете отбелязаха средно 1,81 точки на шанс при тези притежания. Това е максималното представяне, разрешено от защитник, участвал в поне 15 директни селекции през последните три сезона.

„Искам да играя по-добра защита“, каза Данзик. „Това е.“

Сънс откри мача в първите пет минути на четвъртата четвърт, увеличавайки преднината си от шест на 15, когато Пол улови мача, като отбеляза 14 точки и две асистенции в този интервал. Пол използва и изобрети тоника на превключвателите за чифт лууп и издърпващ джъмпер Камерън Джонсън За 3 точки, решете 21-7 по време на бягане.

„Трябва да свършим по-добра работа, за да му помогнем“, каза Кид за Suns, насочен към Дансик. „Те го отглеждат във всичко. Знаехме, че идва в поредицата. Знаехме го в последната серия. Не само Лука, ние свършихме страхотна работа, защитавайки се един друг. Трябва да се върнем, за да се защитим един друг. Още един мач 3 се завърна у дома.“

Това е историческо хитово шоу на Booker, Paul and the Suns. Финикс постави плейофен рекорд на собственика, като стреля 64,5% от земята, включително 84,2% през четвъртото тримесечие. Сънс имаха действителен процент на стрелба от 75,7%. Според статистиката и информационните изследвания на ESPN, той се нарежда на второ място за всички времена в плейофите, само на 77,8% зад LA Clippers в мач 5 победи срещу Mavericks в първия кръг на 2020 г.

READ  Терорист от "Ислямска държава" беше осъден на доживотен затвор в САЩ за убийството на американски заложници

Особено талантлив беше Пол, който получи осем асистенции. Той направи 11-за-16 от земята, включително 9-за-10 през второто полувреме. Букър направи 11-за-19 от земята и 5-за-8 от диапазона от 3 точки, като всичките му 3 серии дойдоха след почивката.

„Когато погледнете CP и книгата, те се редуват“, каза Кид. „Някой взе третото тримесечие, следващото взе четвъртото, ние нямаме отговор. Искаме да бъдем още по-добри.“

Mavs, които играят във втория кръг за първи път след титлата в шампионата през 2011 г., ще търсят решения, когато отлетят у дома за Далас в четвъртък.

„Много играчи, това е първият път в тази ситуация“, каза Данзик. „Вярваме, човече, те трябва да спечелят четири, така че все още не е свършило.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.