Делфини vs. РЕЗУЛТАТ НА РЕЙВЪНС, ИЗВЪРШВАНЕ: Туа Таговайлоа хвърли шест TD, докато Маями постигна историческо завръщане в четвъртия.

Ако имаше някаква причина да се покаже защо Туа Таговайлоа е франчайз куотърбек в Маями, зашеметяващото завръщане в четвъртата четвърт в неделя срещу Балтимор Рейвънс би трябвало да накара всички съмняващи се да млъкнат. Таговайлоа хвърли четири тъчдауна през четвъртата четвърт, докато Маями Делфинс се събраха от дефицит от 21 точки, за да зашеметят Рейвънс с 42-38.

Таговайлоа хвърли печелившия пас за тъчдаун на Джейлън Уодъл с 14 секунди до края, за да завърши епичното завръщане – и изравни рекорда за франчайз на Делфините с шест паса за тъчдаун в игра. Делфините се събраха зад трима големи плеймейкъри – Таговайлоа, Уодъл и Тайрийк Хил – двама най-добри ресивъри на Маями, които хванаха три паса за тъчдаун в последната четвърт, за да помогнат на Маями да се справи с разочарованието. показва успех Най-голямото завръщане в историята на франчайза Навлизане в четвъртото тримесечие.

Хил хвана тъчдаун от 48 ярда и тъчдаун от 60 ярда от Таговайлоа в интервал от 2:28, за да изравни играта до 5:19. Той завърши с 11 хващания за 190 ярда и два тъчдауна, докато Уодъл имаше 11 хващания за 171 ярда и два тъчдауна. Tagowailoa имаше шест тъчдауна и две прихващания (и двете през първото полувреме) и завърши 36 от 50 за 469 ярда с рейтинг от 124,1 подаващи.

Рейвънс изградиха преднина от 35-14 след три четвърти зад Ламар Джаксън, който завърши 21 от 29 за 318 ярда и три тъчдауна и се втурна девет пъти за 119 ярда и резултат. Джаксън стана първият играч, отбелязал 75-ярдов пас и 75-ярдов тъчдаун в една и съща игра. Той имаше 11-ата си игра на 100 ярда като куотърбек, изравнявайки рекорда на Майкъл Вик в историята на NFL.

READ  Uber беше пробит от хакер при инцидент с киберсигурността

Делфините никога не поведоха, докато не отбелязаха печелившия TD.

Това беше най-добрият мач за годината в НФЛ и можете да гледате диво резюме в блога на живо по-долу!

Защо делфините спечелиха

Делфините бяха мъртви във водата, докато Туа Таговайлоа и игра с вертикален пас не се появиха през четвъртата четвърт. Таговайлоа хвърли четири паса за тъчдаун за четвърт и 189 ярда, за да поведе завръщането на Маями. Делфините надиграха Рейвънс с 28-3 във финалния фрейм.

Таговайлоа стана вторият куотърбек, който хвърли четири подавания за тъчдаун през четвъртата четвърт на пътя, присъединявайки се към Джо Монтана през 1989 г.

Защо гарваните загубиха

Въпреки че второстепенният играч на Рейвънс има две връщания, те не успяха да направят отигравания, за да спрат дълбоката топка или скоростта на Делфините. Маркъс Уилямс пропусна възможност за прихващане от Таговайлоа през второто полувреме, но Таговайлоа успя да намери Хил дълбоко срещу преустроен вторичен играч на Рейвънс с Маркъс Питърс и Марлон Хъмфри.

Нападението на Балтимор остана в застой след тъчдауна от 79 ярда на Джаксън, достигайки само 89 ярда при 18 отигравания за три гола. Рейвънс завършиха само с 33 бързи ярда от своите бягащи бекове, което не помага, когато Балтимор се опитва да затвори мачове. Джаксън не можеше да направи всичко, дори и да го направи почти в неделя.

повратна точка

Таговайлоа хвърли пас за тъчдаун от 48 ярда на Хил, за да намали дефицита на Маями до 35-28 при оставащи 7:47 минути – първата голяма игра от играта с вертикален пас на Делфините, отиваща на Хил. Куотърбекът на Делфините се възползва от обгазена защита на Балтимор и изпрати пас към Хил.

READ  Акциите се понижават, доларът се покачва, докато Китай блокира рисковете от Reuters

Хил изпревари защитниците и трябваше да намали, за да свърже топката за резултата. Това даде тон за следващото притежание на Маями, когато Таговайлоа намери Хил за тъчдаун от 60 ярда, за да изравни играта при 35-35 при 5:19 оставащи моменти.

Дълбокият пас върна Маями в играта и Гарваните държаха защитата до края на надпреварата.

Игра на играта

Пропускът на Таговайлоа към Уодъл 14 секунди преди края даде преднина на Делфините с 42-38. Маями не игра дълго, когато Таговайлоа се измъкна отляво, остана в джоба и хвърли победителя към Уодъл, който скочи за водачество.

Делфините не поведоха в играта до оставащите 14 секунди. Таговайлоа изравни рекорда на франчайза за пасове за тъчдаун в игра с шест, изравнявайки се с Боб Гризе и Дан Марино. Това беше играта, която накара да замълчи съмняващите се, че Таговайлоа е куотърбек на франчайзинг.

Цитат

„Това е пакет от всички, които работят заедно. Офанзивната линия ми даде време в задното поле. Приемниците се отвориха и тъй като те успяха да получат ярдове след улавянето, успях да им докарам топката. Просто трябваше продължавайте да играете. Независимо от това как изглеждаше таблото.“ – Туа Тагоайлоа пред CBS за представянето му с шест тъчдауна.

следващия

Делфините (2-0) приемат Бъфало Билс (1-0) следващата неделя в битка на AFC East. Гарваните (1-1) пътуват до Фоксбъро следващата неделя, за да се изправят срещу Пейтриътс от Нова Англия (1-1).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.