Дак Прескот на Cowboys ще пропусне няколко мача заради контузия на ръката, получена при загубата от седмица 1 от Buccaneers

/ Getty Images

The Воини пастири Почти цялото нарушение се провали в началото на неделната вечер срещу пирати, дори и с Дак Прескот като защитник. Но дори Prescott не можа да работи със заместващите блокери и приемници до края на вечерта, излизайки от руга на Далас с 19-3 с няколко удара на хвърлящата си ръка с около шест оставащи минути. Прескот не се завърна, а Купър Ръш завърши мача под център, но той няма да бъде на разположение за допълнителни игри. Отборът е собственост на Джери Джоунс каза пред репортери Прескот ще се нуждае от операция на счупената си ръка и ще пропусне няколко седмици.

Ръката на QB влезе в контакт със защитниците на Бъкс при няколко отигравания през второто полувреме, включително последващо попадение на ръшъра Шак Барет. Той беше прегледан от лекаря на отбора Дан Купър. Според ProFootballTalk, преди да тръгне към тренировъчната зала, където му бяха направени рентгенови снимки. Официално, според Джери Джоунс, нараняването е настъпило над палеца и зад кокалчето на хвърлящата ръка на Прескот.

„Мислех, че е заклещен пръст“, каза Прескот пред репортери след мача, „но не можах да хвана топката… Казаха ми, че е (а) много по-чист (пробив), отколкото беше… Очевидно това не е това, което искате да чуете… Това не е най-лошото нещо, което ми се е случвало. Това е просто още една неравност по пътя и аз ще продължа напред… Не се страхувайте. Това е игра.“

Прескот се завърна в Седмица 1 в неделя, година след като се завърна от контузии в глезена и рамото преди сезон 2021. Треньорът на Cowboys Mike McCarthy говори по-рано този сезон за повече използване на краката на Prescott през 2022 г., като QB най-накрая е здрав, но Pro Bowler дори не успя да установи ритъм на подавания срещу Tampa Bay. Зад импровизиран състав, включващ новобранеца Тайлър Смит на ляв подхват, той беше уволнен два пъти, удари много и завърши само 14 от 29 хвърляния преди излизането си.

READ  Криси Тейгън обявява, че тя и Джон Леджънд очакват още едно дете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.