Даванте Адамс се извинява, след като блъсна оператора след загубата на Рейдърс

Широкият приемник на Лас Вегас Рейдърс Даванте Адамс, разочарован след загубата на неговия отбор с 30-29 от Канзас Сити Чийфс в понеделник вечерта, показа емоция на един от първите хора, които срещна, докато излизаше от терена на стадион Ароухед.

Мъжът, оператор, беше бутнат на земята, когато Адамс влезе в тунела към съблекалнята. Инцидентът беше уловен от камерите на ESPN и може да доведе до дисциплина от NFL. Адамс се извини в социалните медии, туитвайки, че „моментално се е почувствал ужасно“ и повтаряйки по-ранна вина.

„Съжалявам за момчето, което бутнах след мача“ Той написа. „Наистина разочарован от начина, по който мачът завърши, това беше моята реакция, когато той изтича пред мен, докато излизах, веднага се почувствах ужасно. Това не съм аз..МОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ ЧОВЕ, надявам се да видиш това.

Инцидентът се преразглежда от NFL във вторник за възможни дисциплинарни действия, според човек, запознат със ситуацията. Не беше ясно веднага дали ще бъде възможно отстраняване или само глоба.

Raiders паднаха до 1-4 със загубата от една точка. Всяка от загубите на отбора беше с един резултат и беше особено тежка срещу неговия съперник AFC West, подхранвана отчасти от решението на треньора Джош Макданиелс да опита реализация на две точки за преднина, вместо допълнителна точка, за да изравни след Адамс. Пас за тъчдаун от 48 ярда на Дерек Кар с 4:27 за игра.

За тези застаряващи куотърбекове на НФЛ този сезон вече е остарял

Адамс се събра отново с Кар, неговия съотборник от Фресно Стейт, когато Той напусна Green Bay Packers В размяна извън сезона той хвана три подавания за 124 ярда и отбеляза тъчдауни от 58 и 48 ярда, но Рейдърс загубиха преднина от 17–0 през втората четвърт.

READ  Украйна: Зеленски уволнява висши служители Ирина Венедиктова и Иван Баганов заради „сътрудничество“ на персонала с Русия.

Адамс очевидно беше разочарован, когато напусна терена след последната офанзивна игра на отбора 46 секунди до края.

При четвърти и един от 46-ярдовата линия на Лас Вегас, Кар пусна дълбок пас към Адамс, който тичаше надолу по полето, но Адамс и колегата му с широк приемник Хънтър Ренфроу се сблъскаха и топката падна незавършена.

По-рано в мача Адамс изглежда имаше първи даун, когато се наклони към страничната линия на Канзас Сити 39. Но служителите отмениха този призив.

Резултатът остави кисел вкус в устата му, когато Raiders се отправиха към своята прощална седмица. Той обаче се извини в съблекалнята, преди да изпрати тъжния си туит.

„Преди да отговоря нещо друго, искам да се извиня на този човек – едно момче изтича на терена и той изтича и скочи пред мен, докато излизахме от терена и аз се блъснах в него и го бутнах и мисля, че той свърши на земята“, каза Адамс. (чрез ESPN) „Исках да му се извиня за това. Разочарованието, примесено с това, че тичаше пред мен и всъщност тичаше, не трябваше да реагирам по този начин. Но го направих на първо място, така че искам да му се извиня.

Марк Маске допринесе за този доклад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.