Грузия vs. Oregon Score: Актуализации на мачове на живо, резултати от колежански футбол, днешните акценти в Топ 25 на NCAA

АТЛАНТА – Джорджия номер 3 поведе с номер 11 Орегон с 21-3 в събота в първото полувреме на играта Chick-fil-A Kickoff на стадион Mercedes-Benz. Какъв звезден сезонен дебют за защитаващите националните шампиони. Старшият куотърбек Стетсън Бенет IV удари Лад Макконки от 4 ярда 21 секунди до края, за да даде голяма преднина на Булдогс на полувремето. Бенет беше 18 за 21, подавайки за 254 ярда и тъчдаун в две четвърти.

Рънингбекът на Джорджия Кени Макинтош, един от най-впечатляващите играчи в играта, имаше 7 ярда при бързане и бърз тъчдаун, за да стигне с 80 приемащи ярда. Най-голямата игра дойде при последния удар на Джорджия от полувремето, когато Макинтош улови пас и го пресече за печалба от 38 ярда по лявата странична линия.

Малачи Старкс, звезда, първокурсник в защитата на Джорджия, направи играта на мача досега, когато удари куотърбека на Орегон Бо Никс с дълбок удар на линията от 8 ярда при високо ниво на покритие един на един. Никс направи 16 от 24 за 142 ярда, две прихващания и няколко погрешни съвета, които можеха да бъдат взети, ако беше по-близо до приемника си.

Останете заключени с CBS Sports игра по игра за актуализации на живо, анализи и акценти, докато Джорджия се изправя срещу Орегон.

READ  Фючърси на Dow Jones: Какво да правим, когато пазарното рали се отдръпне; Уорън Бъфет избухна от базата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.