Грийн Бей Пакърс най-накрая добавиха WR към престъплението, водено от Арън Роджърс, като избраха Кристиан Уотсън в 34-ата обща селекция

Грийн Бей, Висконсин – Това не е приемник от първи кръг, но е следващото най-добро нещо за Green Bay Packers.

Всъщност второто е следващото най-добро нещо.

Генералният мениджър на Бейкърс Брайън Гуткунст, който доведе отбора до серия, която не създаде приемник в първия кръг в продължение на 20 години в четвъртък, не чака дълго, за да направи ход в петък. Той изпрати и двата си избора от втория кръг (№ 53 и 59) на съперника на Минесота Викингс за 34-ия общ тест и го използва на приемника на щата Северна Дакота. Кристиан Уотсън.

Уотсън беше седмият получател на черновата и първият получател от Ден 2.

Уотсън стана последният получател от втори кръг, създаден от Packers, обединявайки се с подобни на него Таванте Адамс (Общо № 53 за 2014 г.) Рандал Коб (№ 64 през 2011 г.) и Джорди Нелсън (№ 36 през 2008 г.) – всички те бяха любими мишени на звездните куотърбекове. Аарън Роджърс.

„Имахме голям успех с приемниците от втория и третия кръг в Грийн Бей“, каза Роджърс в четвъртък вечер в шоуто SiriusXM и YouTube на Pat McAfee, че Packers не са взели първия рунд приемник. „Виждате Грег Дженингс, Джорди Нелсън, Рандъл Коби, Джеймс Джоунс в третия рунд. [in 2007], Очевидно Даванте Адамс във втория кръг. Тези момчета се оказаха толкова добре.“

Сега Уотсън трябва да измисли как да се гелира с Роджърс, което в миналото е отнемало време за младите получатели.

Когато ме попитаха какво биха казали, когато се срещнат с Роджърс, бих отговорил: „Готов съм да работя“. „Готов съм да уча и съм готов да продължа след това. Знаех, че той ще се отнася сурово с мен и точно това исках. Искам човекът, който продължава да ме вдъхновява да бъда най-добрият играч, който мога да бъда, и знам, че той е един от най-добрите играчи, които някога ще получи. Всичко е от мен, така че снимай, ще му кажа, че съм готов да работя и съм готов да снимам, и съм готов да тръгвам.“

READ  Steelers Vs. Резултат на Браунс, резултати за вкъщи: Ник Чъб, Амари Купър дават сила на Кливланд след Питсбърг

Бащата на Уотсън, Тим, беше избран от Пакърс в шестия рунд за защита през 1993 г. Въпреки че баща му никога не е играл за Пакърс, той изигра общо 13 мача с Канзас Сити Чийфс, Ню Йорк Джайънтс и Филаделфия Ийгълс от 1993 до 1997 г.

На въпроса дали баща му е имал още екипировка на Packers, Уотсън каза: „Мисля, че определено ще го направи. Това беше страхотно постижение за него. Това са неговите корени, така че той държи на това. Надявам се, че има много. ‘ Зелено и жълто около къщата за хвърляне.

6 фута 4 и 208 паунда Уотсън улови 43 паса за 801 ярда със седем тъчдауна миналия сезон за щата Северна Дакота, който спечели националната титла на FCS. За четири години за Bison той постигна средно 20,4 ярда на улов и получи две възвръщания при начален удар на тъчдаун.

„Физическите му характеристики и атлетичните му способности го правят много по-лесно [to contribute immediately] 6 фута, от някой с тегло 185 паунда, „каза Милд Хендриксън, директор на футболните операции на Packers.“ Той не е; Той е страхотен човек.“

Този сезон Бейкърс размениха Адамс, който искаше да замине за Лас Вегас Рейдърс. 53-ата селекция, изпратена в Минесота, беше част от тази търговия с Лас Вегас и беше класирана на 22-о място. Грийн Бей също загуби приемници Маркес Валдес-Скондлинг И Еквивалент на Сейнт Браун В безплатната компания.

Packers Top Returing Receiver Алън Лазард, Взе 40 хващания и осем тъчдауна за 513 ярда през миналия сезон. Няма друга ширина, включително новата, в списъка на Green Payne Сами УоткинсМиналия сезон имаше 400 ярда.

READ  Украйна твърди, че руски военни самолети са изстреляли ракети по Киев

Добавянето на Уотсън и Уоткинс промени облика на приемната на Грийн Бей, но Goodkunst не разреши тази ситуация.

След третия кръг в петък той каза: „Уреждане не е думата, която използвам“. „Мисля, че ще има много [of chances for additions] Между сега и първия мач, но аз наистина харесвам отбора.

„Очевидно със Сами, а сега и Кристиан, добавихме някои игрови способности в стаята. Говорихме много за Рандъл и Алън и колко много означават те за нашия футболен отбор. Тогава ще има възможности за тях. அமரி [Rodgers]. Така че имаме доста солиден екип от петима и още няколко момчета, които допринесоха.“

Приемникът на Грийн Бей не разреши проблема в четвъртък, вместо това се съсредоточи върху защитата в първия рунд, присъединявайки се към играчите на отбора на Джорджия, използвайки 22-ия общ избор в полузащитника. Кей Уокър И справяне Девонд Уайът Не. На 28.

Пакърс не избраха широк приемник в първия рунд, след като Джавон Уокър от Флорида завърши 20-и като цяло през 2002 г.

Но това е максимумът, който приемникът Packers взе след теста на Walker. Въпреки че Хендриксън не каза дали Пакърс са се опитали да изберат Уотсън в първия рунд в четвъртък, Балтимор Рейвънс донесе това, което Оз Нюзъм казва на стария си шеф.

„Бях в Балтимор и прекарах много години там [Newsome] Той винаги казваше: „Изборът е само избор, докато не стане играч“, „каза Хендриксън.“ От тази гледна точка, ако обичаш играч, намери начин да го вземеш.“

В този доклад е използвана информация от Асошиейтед прес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.