Главният изпълнителен директор на Twitter каза, че двама лидери напускат, наемането им е спряно на фона на придобиването на Мъск

12 май (Ройтерс) – Двама висши потребители на Twitter (TWTR.N) Лидерите, които наблюдават потребителските и приходите, ще напуснат компанията за социални медии, каза главният изпълнителен директор Барак Агарвал на служителите в бележка в четвъртък, едно от най-големите разклащания в компанията, откакто милиардерът Илон Мъск обяви придобиването си за 44 долара. Милиард.

В бележка, видяна от Reuters, Агарвал каза, че Twitter ще спре по-голямата част от наемането и ще прегледа всички съществуващи работни места и ще реши дали трябва да има някакво „отстъпление“.

Той цитира това решение като част от факта, че Twitter не е успял да постигне етапите на растеж и приходи на потребителите, за да запази увереността, че агресивните цели за растеж, определени за 2020 г., могат да бъдат постигнати.

Регистрирайте се сега за неограничен безплатен достъп до Reuters.com

„Трябва да бъдем последователни относно нашите екипи, наемане и харчене“, пише Агарвал.

Компанията беше насочена към 7,5 милиарда долара годишни приходи и 315 милиона ежедневни потребители до края на 2023 г., но оттегли тези цели в последния си отчет за приходите.

Кейвон Пейпур, който ръководеше потребителското подразделение на Twitter, и Брус Полк, който наблюдава приходите, и двамата туитираха в четвъртък, че напускането не е тяхно решение.

„Барак ми каза да напусна, след като ми каза, че иска да отведе отбора в друга посока“, туитира Баикпур, добавяйки, че все още е в отпуск по бащинство от Twitter.

„Ясно давам да се разбере, че той (Барак) също ме изтри“, каза Фалк, въпреки че изтри туита.

Фалк благодари на екипа си в поредица от туитове и актуализира биографията си като „безработен“.

READ  Сиксъри, хвърлени от Раптърс за победата 131-111 в мач 1

„С вашата упорита работа успяхме да постигнем резултатите, които постигнахме – тримесечните печалби не са лъжа. Google“, каза той.

Джей Съливан, който оглавяваше потребителския отдел по време на отпуска в Пайпур, ще бъде постоянен ръководител на отдела. Агарвал каза в изявление, че ще наблюдава и комисията по приходите, докато не бъде назначен нов председател.

Агарвал каза, че въпреки че не са планирани съкращения, Twitter ще намали разходите си за изпълнители, пътувания и маркетинг и отпечатъка си върху недвижимите имоти.

Регистрирайте се сега за неограничен безплатен достъп до Reuters.com

Репортаж на Шийла Танк в Далас; Допълнителен доклад от Кейти Пол Редактиране на Baby Nomiyama, Will Dunham, Nick Jiminsky и Bernard Orr

Нашите стандарти: Принципи на доверието на Thomson Reuters.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.