Въпреки опасенията за шевовете, игралната повърхност на Giants-Packers преминава проверката

Добри снимки

Докато Джайънтс и Пакърс се подготвят да играят на стадион Тотнъм Хотспър, има едно притеснение относно игралната повърхност.

Както обясни източник пред PFT, има проблем със шевовете на терена с изкуствена трева. Има „дълбоки спадове“ в някои области на шевовете, свързващи лентите с фалшива трева. Защитата на Vikings претърпя контузия миналата седмица Луис Сини Близо до едно се получи шев в същото поле.

Източникът каза, че това е „лоша повърхност“.

Тестът обаче не е толкова лош, за да се провали. Асоциацията на играчите на NFL признава, че „има гънка с тревожни числа“, но полето официално е „преминало“ съвместния преглед на NFL-NFLPA преди играта.

NFL не отговори веднага на текстово съобщение с искане за коментар.

Не е ясно какво щеше да се случи, ако игралната настилка беше повредена. Първата стъпка, вероятно, е да се опитате да го поправите. Втората стъпка щеше да бъде да не играете играта, ако не можеше да бъде поправена.

Това е късмет. Във време, когато международната привлекателност на лигата има комисаря Говори открито за дивизия от четири отбора в ЕвропаВнезапното издърпване на щепсела на първия мач на Грийн Бей в Англия щеше да изпусне целия въздух. 99 балона.

Отвъд бедствието, отменени или забавени игри от редовния сезон в Лондон може да предизвикат хаос с идеята да се изпрати у дома цял стадион от английски фенове заради силно рекламирания, най-съвременен стадион за два спорта. Неприемливото игрално поле може да възпрепятства усилията за разрастване на спорта извън границите на САЩ с години.

Днешният мач на Тотнъм Хотспър ще бъде последният мач за годината. След три седмици Бронкос и Джагуарс играят на Уембли, а последният европейски мач през 2022 г. ще се играе в Германия. Ще бъде интересно да видим дали да играя в Тотнъм Хотспър през 2023 г. е по-добре.

READ  Русия нахлу в Украйна и страната блокира голяма атака в Донбас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.