Вкопчвайки се в лидерството срещу Доджърс в мач 2 на NLDS, Padres изключиха Braves дори от Phillies.

Групата от 12 отбора след сезона на MLB вече е намалена до осем претенденти. Сега първите двама финиширали във всяка лига напредват към Дивизионните серии. След като преминат директно към своите ALDS и NLDS слотове чрез Byes, the Астрос, Янки, Измамници И Смелите Срещат се предизвикателства.

Игра 1 видя dТой изостава от смелите ФилисИ Астрос грабнаха победа от Маринърс по героичен, исторически начинВ същото време на Доджърс и Янкис се погрижиха за бизнеса. Графикът започва да залита в лигите в сряда. NL започва с Game 2, но AL има нечетен ден, преди да се поднови в четвъртък.

Ето програмата за сряда и телевизионната програма.

Мач 2: Филис (Уилър) срещу Брейвс (Райт) 16:35 ч., Фокс (дъждовно забавяне до 19:30 ч.)

Игра 2: Бащи (Дарвиш) в Доджърс (Кършоу) – 20:37 ч., FS1

[Find the complete MLB playoff schedule]

Можете да следите цялото действие точно тук в Yahoo Sports.

Padres дори серия с Dodgers в разочароващ мач за LA

San Diego Padres ще се приберат у дома с NLDS дори срещу Los Angeles Dodgers след двубой напред-назад, който видя някои ключови пропуснати възможности за отбора със 111 победи. Падрес спечелиха с 5-3.

Мани Мачадо откри резултата с хоумър и Падрес добави още два ръна в третия срещу Клейтън Кършоу, който позволи три спечелени ръна за пет ининга (приемете това както искате, от гледна точка на историята). Доджърс изравни началния резултат през първите три ининга със соло хоумър на Ю Дарвиш.

При грешка Падрес отново взе преднина Tree Turner Позволиха пробив при потенциална двойна игра (щяха да имат повече, ако не бяха интелигентните игри). Брусдар Гратерол И Коди Белинджър) Въпреки това Доджърс така и не отговори.

READ  Патриоти срещу Беърс Резултат: Джъстин Фийлдс разваля завръщането на Бейли Чапе в състава, Чикаго „MNF“ се разстройва

Не беше поради липса на шансове, тъй като Доджърс отидоха 0-към-6 с бегачи в позиция за гол, а седем бяха блокирани на базата. Четири прилепа дойдоха в шестия и седмия ининг веднага след като Padres поведе.

Но поне Имаше патица.

смелите, Кайл Райт Попречете на Phillies да тегли дори в NLDS

Стартерът на Брейвс Кайл Райт постигна ново попадение. Райт изпревари Филис за лидера по победи в редовния сезон на MLB с 21 Ws Зак Уилър В една звездна битка в игра 2 на NLDS. Той допусна само две попадения в шест ининга без резултат.

Брейвс получиха Уилър само в долната част на шестияНанизването на три меки удара с два аута дава на Филис доза от собственото им лекарство. Мат ОлсънОстин Райли и Травис д’Арно караха всеки в три ръна, а булпенът на Брейвс остана с него.

Поредицата се отправя към Филаделфия за игра 3 в петък. Филис ще изпрати Арън Нола Нови доминиращи представяния в серията с уайлд кард и последното му начало в редовния сезон. Технически Braves не са обявили титуляр, но това може да е мачът, в който новобранецът Спенсър Страйдър се завръща след контузия от косо.

Искате ли да наваксате основните сюжетни линии през октомври? Ние ви покриваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.