Вещиците разменят Контевиус Колдуел-Папа за Монте Морис

Заместител, когато се зареждат действията на статията

Когато Уес Анселт-младши се завърна в Денвър през декември за първи път, откакто стана старши треньор на Вашингтон Уизардс, Монте Морис беше там, за да го поздрави.

Пойнтгардът на Нъгетс беше един от малкото играчи, които се приближиха до Вашингтон преди мача, за да прегърнат бившия помощник на Денвър; Морис се приближи до Ансел и го прегърна с широка усмивка и протегната ръка, удвоявайки го от смях.

Ще има още добри моменти за тази двойка.

В първия ход на отбора за извън сезона вещиците Контевиус Колдуел-Поуп и Иш Смит се съгласиха да обменят за Морис и старшия дивизия Уил Бартън, според двама души, които знаеха за сделката. Този ход няма да бъде официален до 6 юли, когато лигата финализира ведомостите за заплати и данъка върху лукса за сезон 2022-23.

Изисква се проектов подход и ниво, ръководи Джони Дейвис №. Умира на 10

Сделката идва ден преди стартирането на безплатната агенция и проверява един от първите два приоритета на Wizards за лятото: да намери надеждно решение на картата за точки.

Другият приоритет е Брадли Пийл да преподпише дългосрочния договор.

Пийл има време до 17:00 долара в сряда, за да използва опцията за играч от 36,4 милиона долара за сезон 2022-2023 или да се откаже, както се очаква. Ако отхвърли избора си, Пийл може да подпише отново с Wizards за максимален договор на стойност около 250 милиона долара за пет години или да се присъедини към друг отбор чрез безплатна агенция или чрез подписване и търгуване на договор.

READ  Сенатът приема законопроект за постоянно лятно часово време

Да останеш с вещици е финансово разумно за пазач, който навършва 29 във вторник. Най-голямата сделка, която Пийл ще предложи на всеки друг отбор, е на стойност 185 милиона долара за четири години.

Когато Пийл се връща, той намира там стандартен пазач, който проверява многобройните кутии на Вашингтон. Спортисти Първо обяви търговията.

Брадли Пийл рехабилитира китката си и местното баскетболно игрище

27-годишният Морис не прави изключение от фантастичното състезание за „голямата тройка“ с Пийл и Кристоф Боргинс.

Но той има три притежания, които го правят най-подходящ за вещици: той е умел защитник; Той се грижи повече за организирането на отбора и асистирането на чинията, отколкото за резултата; Той също така ще трябва да плати повече от 18,9 милиона долара през следващите два сезона. Скоро това ще бъде свързано с голяма сделка за Пийл, а за отбора, който дължи на Porsingys близо 70 милиона долара през следващите две години, това е приятелска заплата.

Тези в домашния офис на Вашингтон също харесват лидерските умения на Морис и оценяват пътя му към предимство. The Guardian подписа двустранна сделка с Денвър през 2017 г., а Джамал Мъри стартира 74 мача миналата година, докато се възстановява от контузия на ACL.

Морис отбеляза средно 12,6 точки и 4,4 асистенции на мач през миналия сезон. Въпреки че не се смята за страж с първи резултат, той може да вкара топката на ринга – неговите 58,3 действителен процент на стрелба се класираха на осмо място сред всички точки гардове през миналия сезон, заедно с Джалън Брънсън от Далас.

READ  Изтеклата функция за потискане на шума на AMD може да е нейният отговор на RTX Voice

Като бонус той и нападателят на Вашингтон Кайл Кузма имат връзки до началното училище.

31-годишният Бартън е родом от Балтимор, който може да върви доста зад Пийл на дълбоката маса, като има опит с Unseld от дните, когато се присъедини към Денвър. Той отбеляза средно 14,7 точки за 30 минути в мач през миналия сезон и отбеляза 43,8 процента от земята и 36,5 процента от диапазона за три точки.

Членовете на предния офис на Wizards обичат неговата гъвкавост. Бартън може да създаде свои собствени възможности за гол или да настрои други и извън пейката или да започне, ако е необходимо.

Тъй като и Раул Нето, и Томаш Содорански са избрани за свободна агенция, Вашингтон трябва да намери повече дълбочина зад Морис в точката. Отборът предложи на Крис Дън, петият избор в драфта на НБА за 2016 г., и Пиера Хенри, роден в САЩ страж, който се откроява от Евролигата през последните няколко години, няколко възможни възможности на тридневен миникамп през уикенда. .

Междувременно старши точка гард Смит, Той води своя 13-ти отборРекорд в НБА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.