Брус Уилис се оттегля от актьорството, след като му поставиха диагноза афазия – Hollywood Reporter

Брус Уилис Семейството му заяви в изявление в социалните мрежи, че той се „оттегля“ от актьорската си кариера, след като е диагностициран с афазия, която може да доведе до загуба на способността да разбира или изразява речта.

„На прекрасните поддръжници на Брус, като семейство, бихме искали да споделим, че нашият скъп Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която засяга познавателните му способности“, се казва в изявлението. „В резултат на това, с голямо внимание, Брус се оттегля от кариера, която е много важна за него.“

67-годишният е най-известен с ролята си на Джон Маклейн на емблематичния екран Умирай трудно Собственост. Оригиналният филм от 1988 г. направи Уилис филмова и екшън звезда, той беше най-известен като комик, особено в сериала лунна светлина (1985-89).

Участва в блокбъстър филми като Уилис Петият елемент (1997), Армагедон (1998) и Шесто знание (1999) включват други класики на Уилис Последният бойскаут (1991), Смъртта се превръща в нея (1992) Криминале (1994) и 12 маймуни (1995)

„Това е много предизвикателен момент за нашето семейство. Ние наистина оценяваме вашата постоянна любов, доброта и подкрепа. Предаваме това като силна семейна организация и искаме да привлечем неговите фенове, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него. Брус винаги Както се казва, „Изживей това“, ние планираме да го направим заедно: Любов, Ема, Деми, Слух, Скаут, Талула, Мейпъл и Евелин.

Уилис веднага стана популярен в социалните медии веднага щом новината се появи, тъй като феновете споделиха своето недоверие и тъга от развитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.