Браунс не се интересува от търговия с Карим Хънт, тъй като той търси удължаване; РБ се завръща към отборните тренировки

Кен Блейз / USA TODAY Sports

Кливланд Браунс Карим отново е преследван Молби за удължаване на договора, и тъй като той все още не е намерил иска си, сега се опитва да натисне франчайза. Хънт обаче седеше извън отборните тренировки Участва в неделя.

CBS Sports NFL Insider Джонатан Джоунс потвърди, че Браунс в момента не се интересуват от търговия с Хънт. Cleveland.com Съобщава се, че бягащият бек е поискал размяна.

След това идва това съобщение CBS Sports NFL Insider Josina Anderson В събота беше съобщено, че Хънт не е участвал в отборни тренировки за втора поредна тренировка. Хънт беше казал на екипа, че това е неговият план, преди да участва в неделя. Андерсън съобщава, че не се смята, че „задържането“ на Хънт е свързано със здравето и че той ще бъде глобен от Браунс. Съобщава се, че Хънт неофициално е казал на членовете на Браунс, че иска да получи плащане или да бъде продаден, но източник каза на Андерсън, че Хънт иска да остане в Кливланд.

„В момента просто го приемам ден след ден, човече“, каза Хънт на minicamp през юни. „Отивам да видя какво искат да направят с мен и го правя ден след ден. Надявам се, че мога да бъда тук дълго време. Ще видим какво е планирал Бог за мен, това е всичко, което мога казвам.“

Headshot-изображение

На Хънт остава една година от двегодишно удължаване, което подписа през 2020 г., което му плаща 1,35 милиона долара основна заплата и 6,25 милиона долара годишно в брой. За Спотрак.

READ  Проблемът с TRS зад забавянето на Верстапен в Испания Q3

Бившият Pro Bowler и лидер на NFL за 2017 г. по бързи ярдове играе само в осем мача за Кливланд миналата година поради контузия на прасеца. Най-добрата кампания на Хънт с Кливланд дойде през 2020 г., когато той натрупа 1145 ярда от битка и общо 11 тъчдауна. Браунс искат да запазят своето динамично дуо в ранинг бек с Хънт и Ник Чъб, но остава да видим дали ще могат да разтегнат бековете си за хващане на пасове преди началото на сезон 2022.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.