Брайън Робинсън младши от Commanders беше прострелян няколко пъти при опита за грабеж; Той дава актуална информация след операцията

След ден седене ГенералиБрайън Робинсън младши, който очакваше по-голяма роля през този редовен сезон, беше прострелян няколко пъти като жертва на опит за грабеж, съобщи екипът в туит. Избран в третия кръг на драфта от Алабама тази пролет, Робинсън остава в стабилно състояние с животозастрашаващи наранявания след явен опит за кражба на кола. към ESPN.

23-годишният Робинсън беше хоспитализиран, след като най-малко два куршума удариха долната част на тялото му по време на опита за грабеж. Според Том Пелисеро. Неговото близко полево бъдеще е неясно.

Робинсън публикува актуализация на своята история в Instagram в понеделник, като написа: „Операцията мина добре! Благодаря за молитвите!“

Според Иън Рапопорт Робинсън е бил „прострелян в глутеума и подбедрицата“ и нито една от раните не е била животозастрашаваща.

Командирите направиха следното изявление:

Научихме, че Брайън Робинсън-младши е бил жертва на опит за въоръжен грабеж или кражба на кола във Вашингтон, окръг Колумбия. Той е получил наранявания, които не са животозастрашаващи и в момента се лекува в болница, където офицери от екипажа са на място с него. . Молим ви да уважавате поверителността на Brian в момента.

Към Робинсън и семейството му в болницата в неделя вечерта бяха главният треньор Рон Ривера, собствениците на отбора Дон и Таня Снайдер, президентът Джейсън Райт, генералният мениджър Мартин Мейхю, директорът по психично здраве Барбара Робъртс и главният медицински директор Антъни Касоларо. за един Вашингтон пост. Публикувано от Ривера Следното твърдение в Twitter след посещение на Робинсън.

Приключих с Брайън. Той е в добро настроение и искам да благодаря на всички за милите думи, молитвите и подкрепата. Той иска всички да знаят, че оценява да протяга ръка към всички, че обича всички и че скоро ще се върне да прави това, което умее най-добре.

Робинсън се очертава като явен фаворит за най-добрата работа на Вашингтон това лято, въпреки че титулярът Антонио Гибсън излиза от сезон на 1000 ярда. Той отбеляза общо 16 докосвания по време на първите два предсезонни мача на командирите, като се редуваше с Гибсън като носител на топката в първия отбор на клуба през целия тренировъчен лагер. Най-малкото се очакваше той да започне 2022 г. като редовно допълнение към Гибсън както в бягането, така и в паса.

Двукратен национален шампион в Алабама, Робинсън прекара пет сезона с Crimson Tide, преди да влезе в NFL, по-специално засенчвайки 1400 ярда бързане като титуляр на пълен работен ден през 2021 г.

В отсъствието на Робинсън ветеранът Джей Ди Маккисик, специалист по хващане на пасове, можеше да види подобрение заедно с Гибсън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.