Бил Козби трябва да възобнови дискусиите, след като журито на гражданския процес почти достигне присъда

НовВече можете да слушате статии на Fox News!

В граждански процес за сексуално насилие срещу съдебни заседатели Актьорът и комик Бил Козби Всички въпроси, зададени към тях, трябва да започнат дискусии след присъдата в петък.

След два дни обсъждане журито реши, че Козби Сексуално насилие Когато ищцата Джуди Хъд беше на 16 години в Playboy Mansion през 1975 г., тя се чудеше дали заслужава някакви щети.

Съдебните заседатели отговориха на осем от деветте въпроса във формуляра за решение: Последният въпрос е дали действията на Caspian гарантират гарантирани щети.

Съдия Крейг Карлон Той обеща жури, което може да остави за предварително потвърждение след петък.

Амбър Хърд разкрива планове след процеса след делото за клевета на Джони Деп, какво ще каже на дъщеря си

Актьорът и комик Бил Козби влиза в съдебната зала на 16 юни 2017 г. по време на петия ден от процеса по делото за сексуално посегателство срещу Бил Козби в съда на окръг Монтгомъри в Нористаун, Пенсилвания. REUTERS / Лукас Джаксън

Въпреки възраженията на адвокатите на Каспиан, съдията се съгласи да прочете присъдата по въпросите, на които арбитражният съд отговори. Кърлан обаче трябваше да промени решението си, когато се появиха представители на съдебната палата в Санта Моника и го помолиха да напусне съдебната зала. Съдът ще трябва да приключи в 16:30 часа поради липса на бюджет за допълнително време за делегатите.

Карлан няма да принуди журито да напусне в понеделник, така че дискусиите ще трябва да се възобновят с алтернативен съдия на негово място. „Няма да отстъпя от думата си“, каза той.

READ  Пшеничната диета в Индия облекчава кризата. След това забрани износа

Предния ден на съдията беше дадена препратка към това, което той нарече „личностен проблем“ между двамата съдебни заседатели, което затруднява работата им.

Съдията извика и двамата съдии в съдебната зала и се съгласи да позволи на всяко жури да изслуша аргументите. Съдебните заседатели подновиха дебата, но имаше много въпроси, включително как съдията и прокурорите трябва да говорят по въпросите във формуляра на решението си и как да изчислят щетите.

Актьорът от „9-1-1: Самотна звезда“ Тайлър Сандърс почина на 18 години

Филаделфия, Пенсилвания - 22 януари: Актьорът / стендъп комикът Бил Козби изпълнява по време на специално събитие в чест на джаз музиканта Тони Уилямс в джаз клуб Larosa на 22 януари 2018 г. във Филаделфия, Пенсилвания.  (Снимка от Gilbert Carrasquillo / Getty Images)

Филаделфия, Пенсилвания – 22 януари: Актьорът / стендъп комикът Бил Козби изпълнява по време на специално събитие в чест на джаз музиканта Тони Уилямс в джаз клуб Larosa на 22 януари 2018 г. във Филаделфия, Пенсилвания. (Снимка от Gilbert Carrasquillo / Getty Images)
(Гилбърт Караскило / Getty Images)

Адвокатът на Козби, Дженифър Бонджийн, поиска фалшив процес след снимка, направена от член на екипа на Косби, на която се вижда как съдия стои наблизо след обяд. Един от обвинителите срещу комика Седящ в публиката.

Художничката Лили Бърнард, която заведе собствен иск срещу Косби, каза, че не е говорила с никое жури.

„Не съм говорил с никое жури“, каза Бернар пред съдията в съдебната зала. „Няма да направя нищо, за да повлияя на този случай. Дори няма да ги видя.“

Съдиите започнаха дебата в четвъртък сутринта след двуседмично изслушване. Козби не беше в съдебната зала.

Том Ханкс беше бесен на съпругата си Рита Уилсън за това, че едва не почука вентилатора

Бил Козби (C) влиза в съдебната зала на 13 декември 2016 г. в Нористаун, Пенсилвания, където очаква повече от дузина обвиняеми да свидетелстват в процеса срещу него за престъпен секс, като се очаква адвокатите му да подновят битката си.  REUTERS / DavidMaialetti / басейн

Бил Козби (C) влиза в съдебната зала на 13 декември 2016 г. в Нористаун, Пенсилвания, където очаква повече от дузина обвиняеми да свидетелстват в процеса срещу него за престъпен секс, като се очаква адвокатите му да подновят битката си. REUTERS / DavidMaialetti / басейн

READ  Плейофи на НБА: скоби, днешни мачове, ТВ график, предавания на живо, дати, начални часове, съвети за първи кръг

84-годишният мъж беше освободен от затвора миналата година, след като Върховният съд на Пенсилвания отмени наказателната му присъда от 2018 г. В фрагмент от видеоклип от 2015 г., показан на съдебните заседатели, Козби отрече да е имал сексуален контакт с Хут. Говорителят и адвокатът му повтаряха своето отричане по време на процеса.

Бонджийн помоли журито да се насочи към публичните обвинения срещу Косби. Разгледайте представените по време на процеса доказателства. Той каза, че доказателствата не доказват случая на Хаут.

Щракнете тук, за да получите приложението Fox News

Адвокатът на Худ Нейтън Голдбърг каза на журито, че Козби трябва да плати за щетите, които е причинил на клиента си.

Асошиейтед прес допринесе за този доклад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.