Бизнесът на Никс Алек Бергс ще освободи място, за да преследва Джалан Брънсън от Нерленс Ноел до Пистънс, според доклада

Миналата седмица, в Draft Night, The Ню Йорк Никс Кемба Уокър и номер 13 размениха общия избор (Джален Дюрен) Детройт Пистънс В замяна на бъдещ избор от първи кръг. Сега, няколко дни по-късно, двете страни се обединиха, за да сключат друга сделка.

Този път Никс ще изпрати Алек Бъркс, Нерленс Ноел, двама бъдещи избори от втория кръг и 6 милиона долара на Пистънс, което ще освободи повече място, за да последва Джонсън Брънсън. Според Адриан Возняцки. Буталата в тази сделка няма да върнат играчи при Никс.

Премествайки Бъркс и Ноел, Никс можеха да съберат допълнителни 19 милиона долара от книгите си. Заедно с парите, изхвърлени от търговията с Walker, те вече имат около 30 милиона долара това лято, което ще им бъде достатъчно. Предложете договор за $100 милиона на Брансън за четири години.

Рано сутринта във вторник няколко доклада го предполагаха Никс вече са фаворити за подписа на Брансън. Те са наели баща му като помощник-треньор, който работи, за да освободи позицията, и ще могат да предложат конкурентоспособност, когато свободната агенция отвори на 30 юни в 18:00 часа в ET. Mavericks По-добре настроен за незабавен успех, Брънсън ще приеме ново предизвикателство в Ню Йорк и ще играе основна роля в нападението.

Също така си струва да се отбележи, че тъй като Никс вече разполагат с достатъчно място за подписване на Брънсън, шансовете за запазване на статуквото чрез създаване на сделката и търговията с Маверикс са значително намалени. В момента Mavs ще пропуснат Bruins за каквото и да е, което може да бъде огромен удар за надеждите им да предприемат още една серия в плейофите през следващия сезон.

Що се отнася до буталата, тази сделка се отразява и на летните им планове. Докладите след успешния им драфт показват, че те вече няма да преследват Деандре Айтън, но все още е вероятно да тръгнат по този път. Сега те официално се оттеглиха от тези лотарии. Вместо това, те ще се радват да използват своето ограничено пространство, за да усвоят изтичащите договори и да добавят чернови активи към процеса. Старши играчи като Бъркс и Ноел могат да помогнат за създаването на прецедент за младия си отбор този сезон и могат да бъдат преобърнати с течение на времето. В противен случай те ще изтекат следващото лято и ще има достатъчно място за капачки, за да работят буталата отново.

READ  Dow Jones се връща към Фед Hopes; Акциите на Twitter скочиха рязко, след като Илон Мъск от Tesla ги подари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.