Бизнесът на Никс Алек Бергс ще освободи място, за да преследва Джалан Брънсън от Нерленс Ноел до Пистънс, според доклада

Миналата седмица, в Draft Night, The Ню Йорк Никс Кемба Уокър и номер 13 размениха общия избор (Джален Дюрен) Детройт Пистънс В замяна на бъдещ избор от първи кръг. Сега, няколко дни по-късно, двете страни се обединиха, за да сключат друга сделка.

Този път Никс ще изпрати Алек Бъркс, Нерленс Ноел, двама бъдещи избори от втория кръг и 6 милиона долара на Пистънс, което ще освободи повече място, за да последва Джонсън Брънсън. Според Адриан Возняцки. Буталата в тази сделка няма да върнат играчи при Никс.

Премествайки Бъркс и Ноел, Никс можеха да съберат допълнителни 19 милиона долара от книгите си. Заедно с парите, изхвърлени от търговията с Walker, те вече имат около 30 милиона долара това лято, което ще им бъде достатъчно. Предложете договор за $100 милиона на Брансън за четири години.

Рано сутринта във вторник няколко доклада го предполагаха Никс вече са фаворити за подписа на Брансън. Те са наели баща му като помощник-треньор, който работи, за да освободи позицията, и ще могат да предложат конкурентоспособност, когато свободната агенция отвори на 30 юни в 18:00 часа в ET. Mavericks По-добре настроен за незабавен успех, Брънсън ще приеме ново предизвикателство в Ню Йорк и ще играе основна роля в нападението.

Също така си струва да се отбележи, че тъй като Никс вече разполагат с достатъчно място за подписване на Брънсън, шансовете за запазване на статуквото чрез създаване на сделката и търговията с Маверикс са значително намалени. В момента Mavs ще пропуснат Bruins за каквото и да е, което може да бъде огромен удар за надеждите им да предприемат още една серия в плейофите през следващия сезон.

Що се отнася до буталата, тази сделка се отразява и на летните им планове. Докладите след успешния им драфт показват, че те вече няма да преследват Деандре Айтън, но все още е вероятно да тръгнат по този път. Сега те официално се оттеглиха от тези лотарии. Вместо това, те ще се радват да използват своето ограничено пространство, за да усвоят изтичащите договори и да добавят чернови активи към процеса. Старши играчи като Бъркс и Ноел могат да помогнат за създаването на прецедент за младия си отбор този сезон и могат да бъдат преобърнати с течение на времето. В противен случай те ще изтекат следващото лято и ще има достатъчно място за капачки, за да работят буталата отново.

READ  Третият тест на мегаракетата на НАСА се провали поради изтичане на водород

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.