Бен Симънс от Бруклин Нетс се подлага на операция на гърба; Очаква се възстановителният период да е 3-4 месеца, твърдят източници

Суингмен от Бруклин Нетс Бен Симънс Той ще се нуждае от три до четири месеца рехабилитация след операция на гърба в четвъртък, но се очаква да се възстанови напълно, като се върне в корта преди сезонния тренировъчен лагер през септември, казаха източници за ESPN в сряда.

25-годишната Симънс се подлага на микросектомия, за да облекчи болката в долната част на гърба си с дискова херния, се казва в изявление на Nets в сряда.

Панелът каза, че решението за извършване на операцията е взето „след консултация с няколко специалисти по болки в гърба“.

февруари с Филаделфия 76ers. Симънс не изигра нито една игра за Нетс след 10 сделки. Симънс планираше да се върне към 4-ия мач от серията от първия кръг на Източната конференция на Нетс срещу Бостън Селтикс, но безболезнените дни приключиха болезнено повече от седмица преди Бруклин да бъде отстранен.

Симънс и неговият агент Clutch Sports, изпълнителен директор Рич Пол се срещнаха с генералния мениджър на Nets Шон Маркс и служителите на отбора на следващия ден и се съгласиха да продължат да работят заедно за физическото и психическото благополучие на Симънс. Съд следващия сезон.

След като пропусна целия сезон с шестици и мрежи, операцията очевидно ще ограничи способността на Симънс да се завърне през 2022-23.

Симънс, трикратен новобранец на All Star и 2017 NBA, му остават три години договор след този сезон и 114 милиона долара.

READ  Актуализации на живо: Китайският Си Дзинпин в Хонконг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.