Бен Афлек и Дженифър Лопес са сгодени. Отново.

Видяхте заглавието. Тези луди деца опитват отново. (хора)

Изглежда, че Аня Тейлър-Джой и гаджето Малкълм Макгрей са в модната редакция северняк Премиер в Лондон. (Линейни клюки)

Крис Рок не говореше за The Slope, докато не му платиха. (В списъка)

Принц Чарлз смята, че Netflix е нанесъл трайни щети на репутацията му. Да, приятелю, Netflix го направи за теб, а не за твоя. Закован. (செலிபிச்சி)

От Андрю: Всички ще се потопим в славата на стендъп комика и който се измъкна от обвинение в сексуален тормоз поради закона за границите, TI крещи в собственото си шоу:

Кейли Човек се чуди защо възрастните хора често са злодеи във филмите на ужасите. (/ Филми)

От Стивън: Един от номинираните на Хюго за един от жанровете на кратка фантастика се нарича отлично произведение от литературата за социалните мрежи – ако е дума – Неизвестен номер. Това е изцяло разговор с текстови съобщения между двама души. Дълбоко докосване и красота. Можете да го прочетете изцяло в тази тема. (Twitter.)

От Петър: Това е повече подробности, отколкото си мислех, че щях да знам за човека зад един от моите мемове за всички времена. (Национално радио ABC)

От Роксана: Еха

От Клод: Самото заглавие е изненадващо: „Amtrak влачи празна железница към говеждото месо с железопътни компании за товарни превози“. (под)

READ  Бил Козби трябва да възобнови дискусиите, след като журито на гражданския процес почти достигне присъда

От Галина: Плача. (Twitter)

От Никол: Не мисля, че Джон Чо може да бъде по-секси. Открих, че той е писател и борец срещу забраните на книги. (THR)

Една от радостите на социалните медии е да се присъедините към редактори и други създатели. Наскоро авторът Джон Бара беше развълнуван да разкаже на хората за работата на Кенън Рийд, а Джордан Стъмп откри и прегледа три преведени от него книги и му благодари за коментарите му. Вижте страницата им с поща за фенове, за да видите повече от тези контакти. Кои писатели бихте искали да попитате? (Прочетете Cannonball14)

Ако харесвате тези меки корици като мен и се чувствам уверен, че те са най-доброто божествено нещо в интернет, помислете дали да ги подкрепите Патриан.


5 сцени след тъмно: финал на сериала „Убиване на Ева“ AMC, финално време на сезона „Милиарди“ |Майк е сътрудник, който живее в Пенсилвания. Можете да го последвате Twitter.


Източник на изображението за надпис: Гети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.