Астрос удари трима Хоумърс от Булпен на Янкис, за да вземе мач 1 на ALCS зад Джъстин Верландър

The Астрос Три стени хоумрън Янки Булбан и Джъстин Верландър Формата на Сай Йънг се появи, когато Хюстън взе мач 1 от ALCS с 4-2.

След размяна на ранни рънове, отборите влязоха в долната част на шестата. Мениджърът на Янкис Арън Буун вече беше напуснал петата линия. Кларк Шмид Буун получи двойна игра, за да избяга от задръстването, след като напусна откриването Джеймсън Тейлър Третият път, когато Астрос трябва да започнат да се изправят срещу състава. Това се оказа твърде много, позволявайки на Шмид да се върне на шесто място. Юли Куриел И Час Маккормик Всеки препасан соло се завръща, за да изгради лидерство в Astros.

Новият кратък стоп на Астрос Джереми РокГероят на победата на Хюстън от 18 ининга морски пехотинци В ALDS — добавен още един пробег с висок хоумър в седмия Франки Монтас – Добавяне на краен срок за търговия на Yankees, добавено към списъка на ALCS и използвано извън булпен.

А Антъни Рицо Хоумър заплашваше да предизвика завръщане на Янкис в осмия, но мениджърът на Хюстън Дъсти Бейкър плати по-близо. Райън ПреслиЯр прекъсна ралито и спаси четири аута.

Astros – чрез самопричинени сътресения след скандал с кражба на знаци – достигнаха до ALCS за шести пореден сезон. За трети път в тази поредица те са изравнени с Янките. Първите два пъти Хюстън спечели – за голямо огорчение на феновете на Янките. Те се стремят да се възстановят до голяма степен, защото дълбочината на удара на изчерпания от контузии персонал на Янките изглежда незначителна.

Хюстън нямаше нужда от много дълбочина в мач 1. Верландър, 39-годишен ас, който може да спечели AL Cy Young, отстрани грубия старт срещу Сиатъл с шест ининга на топка с един пробив. Той отбеляза 11 и допусна само три попадения, поставяйки нов рекорд в MLB с осмия си двуцифрен двуцифрен мач в кариерата след сезона. След като позволите ранно бягане, почти можете да гледате как Verlander намира своя канал в реално време. По-специално неговият кривбол изглеждаше остър в хода на играта.

READ  Бивш служител на Сан Антонио, който застреля тийнейджър на паркинг на Макдоналдс, е арестуван

Общо янките удариха 17 пъти, докато ударите на Астрос отбелязаха само два пъти. Сара Лонгс от MLB.com съобщи, че това е най-голямата победа в историята след сезона.

Астрос отново ще имат предимството на подаването на хартия в мач 2. Янките титуляр Луис Северино С 3,19 ERA през 19, предимно здрави и отново към силни резултати през 2022 г. Но от другата страна, Фрамбер Валдес Превърна се в едно от най-надеждните рамена в бейзбола – публикувайки 2,82 ERA за 200 ининга.

Тази игра е насрочена за четвъртък от 19:37 ч. по TBS.

Искате ли да наваксате основните сюжетни линии през октомври? Ние ви покриваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.