Арън Джъдж направи своя 61-ви хоумрън, за да изравни рекорда на Роджър Морис за AL за най-много HR за един сезон.

Ударът на Ню Йорк Янкис, Арън Джъдж, отбеляза своя 61-ви хоумрън за сезон 2022 в сряда вечерта и по този начин изравни рекорда на Роджър Морис в Американската лига за най-много хоумранове за сезон. Историческият удар на съдията дойде срещу левия играч на Блу Джейс Тим Миса в Роджърс Сентър в Торонто.

„Това е невероятна чест… думите не могат да се опишат“, каза Джъдж след мача (Видео), добавяйки, че попадението под номер 61 е „облекчение“.

Ето забележителния хоумран на Джъдж. Топката попадна в булпена на ТоронтоТака че янките успяха да го извадят без никакви проблеми.

Номер 61 прекъсна седем мача хоумрън суша за Judge, изравнявайки го за втория най-дълъг този сезон. Той също участва в седем мача между домакините от 14 до 21 април. Сезонният максимум на Judge беше девет мача без Хоумър от 13 до 21 август.

Трябва да се отбележи, че Джъдж все още имаше шанс да постигне своя 62-ри хоумрън в сряда вечерта, въпреки че беше зачеркнат в осмия ининг. Джъдж премина 13 пъти между 60-ия и 61-ия си хоумрън – само един от 13-те беше умишлен – включително пет само във вторник и сряда.

Джъдж, който вече има 10 хоумръна този септември, наскоро отбеляза деветия сезон с 60 хоумръна в историята на бейзболната лига. По същия начин съдия No. 61 прекратява връзката си с Бейб Рут и сега го обвързва с Морис за един сезон в историята на франчайза на Янкис.

Ето повече за Judge’s Milestone Blast.

Мама и Морис младши бяха у дома

Майката на съдията, Пати и Роджър Морис-младши присъстваха и седяха заедно в Rogers Center. Ето ги, когато Judge достигне своя крайъгълен камък:

READ  Утрешните топ 25 днес: Плейофните профили на USC, Clemson се подобряват на фона на напредъка в класирането по колежански футбол

Семейството на Джъдж и семейството на Морис са присъствали на всеки мач на Янкис, откакто той направи 60-ия си хоумрън миналия вторник.

Нова класация на AL

Имаше някаква прекрасна симетрия в това хоумрън преследване. Морис удари 61 хоумрана през 1961 г., бр. Той вкара, докато носеше 9. След 61 години съд, не. Той изравни рекорда на Морис, докато носеше 99. Бейзболът понякога може да бъде доста готин.

Ето новата класация за хоумрън за един сезон на AL:

  1. Арън Джъдж, 2022 Янкис: 61 и продължават
  2. Роджър Морис, 1961 Янкис: 61
  3. Бейб Рут, 1927 Янкис: 60
  4. Бейб Рут, 1921 Янкис: 59
  5. Джими Фокс, 1931 г. Лека атлетика: 58
  6. Ханк Грийнбърг, 1938 г. Тигри: 58

На Янките остават още седем мача от редовния сезон след сряда, така че Джъдж има добър шанс да скъса връзките си с Морис и да добави към общата си сума. Той отбеляза седем хоумръна в период от седем мача този сезон.

Тройна корона

Джъдж преследва повече от рекорда на Морис. Той също преследва тройна корона. Той влезе в играта в сряда с водеща в лигата среден резултат от удара .314 и го намали малко с 1-за-4 вечер. Ето актуализираното състезание за вата AL:

  1. Арън Джъдж, Янкис: .31341
  2. Луис Арес, близнаци: .31332
  3. Ксандър Богаъртс, Ред Сокс: .30867

Не е изненадващо, че Judge води лигата по хоумрънове (61) и batted in (130) с голяма разлика. Тройната корона ще се сведе до вата и може ли съдията да спре Арес и Богарт в последната седмица на сезона.

Джъдж се стреми да стане първият носител на Тройната корона след Мигел Кабрера през 2012 г. Като цяло, Тройната корона е постигната само 12 пъти, откакто Резервната банка стана официална статистика през 1920 г.

READ  Ето транзакциите, които поддържат LUNA Airdrop

О, и той ще бъде свободен агент

Джъдж отказа удължаване на договора за 213,5 милиона долара през пролетните тренировки и успя да спечели повече пари този извън сезона. Вероятно повече от 100 милиона долара. Всички признаци сочат, че Джъдж иска да бъде янки и янките искат да го задържат, но трябва да сключат сделка. Те не успяха да го направят по-рано тази година.

Номер 62?

Янките имат почивен четвъртък, преди да се върнат у дома за серия от три мача през уикенда с Orioles. Това беше последната им серия от редовния сезон на Yankee Stadium и по този начин последният шанс на Judge да направи 62-ия си хоумрън пред родната публика. Очаква се Righty Austin Voth да започне петъчния мач за Oaks. Той никога не е срещал съдия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.