Ароматът Capri Sun може да съдържа „почистващ разтвор“

Хиляди каси от микс за напитки с аромат на сок от дива череша Capri Sun Напитките бяха изтеглени Може да съдържа почистващ разтвор.

„Доброволното изземване следва неволното въвеждане на разреден почистващ разтвор, използван в оборудването за обработка на храни, в производствена линия в една от нашите фабрики“, се казва в изявление. Собственик Kraft Heinz чете

Компанията каза, че е открила, че разтворът е бил смесен случайно със сока, след като е получил оплаквания от потребителите относно вкуса на сока.

Изтеглянето включва приблизително 5760 бутилки смес от сок от дива череша Capri Sun. Най-добрият срок на опаковките е 25 юни 2023 г.

2M Over Baby Swings, Rockers Recall Рискове от удушаване; 1 смъртен случай

ФАЙЛ – Тази сряда, 25 март 2015 г., снимка на файла показва логото на Kraft извън централата на компанията в Нортфийлд. Kraft Heinz изтегля хиляди торби Capri Sun, след като случайно смеси някакъв почистващ разтвор със сок. (AP Photo/Nam Y. Huh, File/AP Newsroom)

Щракнете тук, за да прочетете повече за Fox Business

Kraft Heinz, която има съвместни централи в Питсбърг и Чикаго, заяви, че работи с търговците на дребно, за да премахне продуктите от обращение. Потребителите, които са закупили засегнатия Capri Sun, не трябва да го консумират и трябва да потърсят възстановяване на сумата от магазина, където е закупен.

Асошиейтед прес допринесе за този доклад.

READ  Светкавичен резултат срещу Avalanche Cup Stanley Final 6: Колорадо 2-1 за третото първенство на отбора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.