Аргументът на Илън Мъск за забавяне на процеса „се проваля на всяко ниво“, казва Twitter

В понеделник Twitter отговори на петъка на Илон Мъск Отговор Той каза, че искането на Мъск за забавяне на процеса „се проваля на всяко ниво“ на делото на компанията срещу милиардера.

Защо има значение: Изслушване във вторник в съда на Делауеър ще определи дали процесът ще продължи през септември.

  • Twitter поиска бърз тест случай Делото беше заведено срещу Мъск миналия вторник.

подробности: В декларацията от понеделник Twitter твърди, че отговорът на Мъск не отрича, че делото на Twitter отговаря на стандартите за пътуване.

  • Позовавайки се на исторически правен прецедент, Twitter твърди, че подобни случаи съществуват случай „обикновено са ускорени“, защото „се вписват лесно в стандартите за пътуване.“
  • „Единственото оставащо условие – одобрението на акционерите – се очаква да бъде изпълнено преди исканията на Twitter за тест през септември. Като оставим настрана резултатите, Мъск не е дал причина да смята, че изобретението трябва да бъде толкова обширно, че тестването ще трябва да изчака до следващата година“, се посочва в подаването казах.
  • Twitter повтори, че проблемът на Мъск с броя на спам акаунтите в Twitter е „договорно неподходящо странично шоу, което Мъск иска да използва, за да дискредитира Twitter и да удължи това дело“.
  • В съдебно дело, заведено срещу Мъск миналата седмица, Twitter нарече стратегията за излизане на Мъск „модел на лицемерие“, използвайки проблема с ботовете на Twitter като оправдание за оттеглянето от неговата сделка за 44 милиарда долара. Неговите проблеми със спама.

Голяма снимка: Подаването бележи най-новото развитие в обърканата съдебна битка между технологичния гигант и Мъск, която вероятно ще бъде още по-объркана съдебна процедура.

  • Първоначално Мъск предложи да купи Twitter за $54,20 на акция, премия спрямо търговската му цена по това време и още по-голяма премия през април.
  • Тъй като пазарите се сринаха през следващите седмици, Мъск започна да се оттегля от сделката, заявявайки, че компанията не е разкрила достатъчно информация за броя на ботовете на своята платформа – аргумент, който според правните експерти няма да издържи в съда.
READ  Фючърсите на акциите падат, след като Alphabet отчете пропуснати печалби

За да отидете по-дълбоко: Период на сливане, който може да реши Twitter срещу Мъск

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.