Алберт Пухолс хоумран №. Вкара 700

Алберт Пухолс завърши магически финален сезон със своя 700-и хоумрън в кариерата си в петък вечер. Четвъртият играч от висшата лига в историята, достигнал крайъгълния камък.

Взривът срещу Лос Анджелис Доджърс беше един от двата удара Pujol през нощта. Неговият 699-и, удар от два ръна на Андрю Хийни, дойде на върха на третия. 700-ият вкара три ръна при неправилно пробиване на топка от десния играч на Доджърс Бил Пикфорд, която Пуджолс изпрати на местата в лявото поле на Chavez Ravine.

42-годишният Пухолс се присъедини към Сейнт Луис Кардиналс тази пролет с едногодишен договор. През това време той имаше 679 хоумъра. Той беше над 21 в първия си сезон през 2018 г. По времето, когато MLB го обяви за All-Star, за да отбележи звездната му кариера, той имаше само 683 хоумърса. . Той влезе в петък с процент от 1,022 on-base-plus-slugging, след като достигна .310.

Pujols не се нуждае от 700 Хоумърс, но той е на върха в момента. Само Бари Бондс, Ханк Арън и Бейб Рут имат повече хоумрънове от Пухолс. Някои смятат номерата на облигациите за опетнени. Наследството му е достатъчно противоречиво, за да го държи извън Залата на славата.

Първи май: В Сейнт Луис млад мениджър води последното пътуване на величието на Кардиналите

Само девет играчи Вземете повече удари отколкото Pujols. Всички, с изключение на Пийт Роуз, са сложни са в Купърстаун. Само двама войници, Рут и Аарон Те отбелязаха повече рънове. Той е най-великият доминикански нападател в историята на бейзбола и първият играч, преминал прага от 700 хоумъра.

READ  Даванте Адамс се извинява, след като блъсна оператора след загубата на Рейдърс

Натискът на Пухолс идва по време на вече изпълнен с емоции сезон за Кардиналите. Дългогодишният кечър Ядиер Молина обяви, че това ще бъде последният му сезон, което означава, че той и титулярът Адам Уейнрайт ще преследват историята заедно. През септември те направиха своя 325-ти старт заедно, постижение, което няма да бъде надминато скоро.

Как Алберт Пухолс се изстреля на върха на 700-те години

Въпреки че Уейнрайт каза, че може да продължи да играе след този сезон, феновете на Кардиналс ценят този сезон като „последното пътуване“ с три основни неща от техните отбори, спечелили титлата през 2006 и 2011 г. Уейнрайт и Молина останаха в Сейнт Луис. Междувременно Pujols се оттегли за 10-годишно пенсиониране в Анахайм – такова, което не беше толкова продуктивно, колкото ранните му години като кардинали.

Той участва в първия деветкратен отбор на звездите с Кардиналс и едно време беше член на Ейнджълс. Той удари 40 хоумъра шест пъти като член на Кардиналите и веднъж като член на Ангелите. Но Св. Каквото и да се случи с Луис, той вероятно е взел повече от Пухолс, отколкото това, което се случи в Анахайм. До този сезон Пухолс не можеше да служи като редовен нападател в отбор от Националната лига. Кой знае, изтощението и борбата да го задържи на първа база може да са повлияли на способността му да остане в играта този сезон. Въпреки това, той направи точно това, въпреки че се бе върнал обратно към стадион Буш.

Този път ще му даде възможност за още една титла. Кардиналите поеха контрола над Централната национална лига в петък и вероятно ще бъдат домакини на една от четирите начални серии с уайлдкард през първата седмица на октомври. Трикратният MVP има 19 домакинства след сезона в кариерата си, нито един от които не се брои към тези 700. Но сега нямаше нужда от нищо допълнително. Последният тласък е завършен. Той не оставя място за съмнение.

READ  Борбата около войната в Украйна доминира на срещата на върха на големите икономики на Г-20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.