Алабама срещу Оле Мис, TCU срещу Тексас и др

Джей Уорд (5) и Лейн Блу (42) от LSU носят трофея „The Boot“ на терена по време на победата на LSU с 13-10 над Арканзас в събота, 12 ноември 2022 г., във Файетвил, Арканзас. Победата, загубата на Ole Miss, помогна на LSU да спечели титлата на SEC West. (AP Photo/Майкъл Уудс)

Наближаваме домакинството на редовния сезон на колежанския футбол.

Въпреки че Седмица 11 няма високопоставените мачове, които видяхме в Седмица 10, има набор от игри с колежански футболни плейофи и заглавия на конференцията. В този списък е тъчдаун аутсайдер на пътя срещу Тексас под номер. Има 4 TCU.

Вече видяхме огромно развитие в този ден Завърналата се победа на Алабама с 30-24 над Оле Мис, което спечели титлата SEC West за LSU. тигри, Той продължи да победи Арканзас по-рано в съботаОфициално се отправям към играта за титлата на SEC.

Какво друго гледаме днес?

Час: 19 ч. | Телевизор: FS1 | Линия: BU -2.5 | Общо: 53,5

Зад непобедения TCU състезанието Big 12 е много пренаселено. Първите два отбора в лигата участват в мача за шампионата, а Канзас Стейт, Тексас и Бейлър са с 4-2 в конферентната игра. K-State загуби от Texas миналата седмица, така че Wildcats наистина трябва да отидат в Waco и да спечелят в събота вечер. Междувременно Бейлър тихомълком наниза три поредни победи след серия от две загуби в началото на октомври. Мечките се погрижиха за Канзас и Тексас Тех миналата седмица, преди да отидат при Норман, за да победят Оклахома. Канзас Стейт е една крачка пред Бейлър, който спечели титлата от Големите 12 миналия сезон.

READ  Как да промените страничните панели в новия изглед на Gmail

Час: 19:30 ч. | Телевизия: ABC | Линия: Тексас -7 | Общо: 64,5

С последиците от заглавията на Big 12, които също се играят в тази игра, залозите са огромни за TCU. Рогатите жаби, сега с 9-0 за годината, се изкачиха до номер 4 в класацията на CFP във вторник вечер. TCU печели няколко напрегнати игри, за да стигне до тази точка. Всъщност шест от деветте му победи бяха решени с 10 точки или по-малко. Много от тези победи са дошли отзад. Този жесток акт обяснява защо Horned Frogs изостават със седем точки в Остин в събота. Тексас е бил предпочитан от отдсмейкърите през целия сезон; Посещение от Алабама беше единственият път, когато Лонгхорнс изоставаха през годината. Но UT не винаги е отговарял на това таксуване. Тексас влиза в тази игра с рекорд 6-3, въпреки че и трите от тези загуби дойдоха с едно притежание.

Какво друго се случи днес?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.