Актуализация: Служителите на окръг Невада идентифицираха Кийли Родни като мъртъв мъж, намерен в потопено превозно средство

Актуализация във вторник, 23 август в 13:10 ч

От офиса на шерифа на окръг Невада:

Днес, неделя, 21 август, беше извършена аутопсия на мъртъв мъж, открит в язовир Просер. Шерифът-следовател на окръг Невада идентифицира жертвата като 16-годишната Кийли Родни от Траки.Офисът на шерифа на окръг Плейсър и шерифът на окръг Невада поддържат връзка със семейството на Кийли и изказват най-дълбоките си съболезнования в този труден момент.

Това е текущо разследване и към момента няма налична допълнителна информация.Актуализация понеделник, 22 август в 9:20 ч

TRUCKEE — Водолази, търсещи 16-годишната Кийли Родни, казаха в неделя, че са открили кола с труп недалеч от мястото, където той присъства на голямо парти преди седмици. ФБР остава на мястото, докато властите работят за потвърждаване на самоличността му, казаха служители.

Доброволци от групата Adventures with Purpose казаха, че са намерили Родни от Траки в колата му в неделя, която според тях е била обърната с главата надолу под около 14 фута вода в язовир Prosser. В свое съобщение във Фейсбук семейството информира. Уебсайт, създаден от семейството му, актуализира в неделя, че търсенето е спряно поради непотвърдени доклади.

Властите все още не са идентифицирали тялото.

„Вярваме, че това е нашият изчезнал човек“, каза шерифът на окръг Невада Шанън Мун по време на пресконференция в понеделник. „Искахме първо да сме сигурни, че семейството разполага с тази информация.“

Adventures with Purpose също проведе пресконференция в понеделник сутринта.

„Дръжте се за близките си малко по-здраво“, каза Ник Рине от екипа по гмуркане.

„Без вашата подкрепа нищо от това не би било възможно“, каза Дъг Бишоп и Adventures With Purpose.

READ  МААЕ разследва руснаци, бягащи от Чернобил поради лъчева болест | Украйна

Родни е видян за последен път на 6 август на парти близо до семейния лагер Просър в Траки със стотици други младежи, каза полицията.

Неговият приятел Сами Смит беше на партито с него и каза, че Родни е планирал да пренощува в къмпинга.

„Знаех, че тя не е в правилното настроение или състояние да шофира. Ако беше така, нямаше да стигне много далеч“, каза Смит пред KOVR-TV.

Приятелите и семейството се страхуваха, че той е бил отвлечен. Телефонът му не работи от партито, а сребристата му Honda CRV от 2013 г. не е открита. Морски части от три местни шерифски служби претърсиха резервоара. Търсенето се разшири до широка част от Калифорния и Невада и включи най-малко 16 местни, щатски и федерални правоприлагащи агенции. Десетки семейства и приятели са търсили и са предложили награда от $50 000.

– Associated Press

Актуализация неделя, 21 август в 21:22 ч

От офиса на шерифа на окръг Невада:

Този следобед бяхме уведомени от Adventures with Purpose, доброволческа група за търсене, че са намерили кола и тяло в язовир Prosser. Службата на шерифа на окръг Невада, службата на шерифа на окръг Плейсър, ФБР и свързани агенции са на мястото, за да прегледат констатациите.

Самоличността на загиналия не е потвърдена. Това е развиваща се ситуация и ние ще предоставим актуализации, когато можем.

Пресконференция ще се проведе утре в 11 часа сутринта в Truckee-Donner Recreation & Park District, 10981 Truckee Way в Truckee.

Актуализация неделя, 21 август в 19:12 ч

От Приключения с цел:

„Намерихме Кийли Родни – Извънредни новини на живо

READ  Звездата Бетелгейзе имаше безпрецедентна масивна експлозия

—– ТОВА Е СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПОТОК НА ЖИВО ЗА ИЗВЪРШЕНИ НОВИНИ—-

Потокът на живо ще бъде на 22 август 2022 г. в 9:00 ч. PST.

Днес (21 август 2022 г.) AWP откри Honda CRV от 2013 г. с калифорнийски регистрационен номер: 8YUR127 на 14 фута под водата в езерото Просър, северно от Траки, Калифорния.

Вътре са намерени останките на изчезналата 16-годишна Кийли Родни.

Към 19:00 ч. AWP все още е на място и спасяването продължава днес.

AWP ще публикува повече информация на живо утре.

Пълна ревизия на нашите усилия за търсене и спасяване ще бъде налична през следващите няколко седмици.

Благодаря на всички за подкрепата и помощта.

Даренията са това, което ни доведе тук и помощта за разходи за храна и гориво се оценява. След този случай ние ще помогнем на следващото семейство без разходи за тях или правоохранителните органи. Връзки за дарения и стоки можете да намерите тук https://AdventuresWithPurpose.com.“

Първоначален пост

Adventures with Purpose – група за подводно сонарно търсене и спасяване, която помага на семействата да намират хора – каза в съобщение във Facebook в неделя, че е открила 16-годишната Кийли Родни.

Изявление, публикувано около 15:30 ч. в неделя, гласи: „Колата е с главата надолу само на 14 фута вода. Потвърдихме, че ключът е вътре. Семейството е уведомено. Органите на реда са на път.

„Ще бъдем на сцената през останалата част от деня, ще предаваме на живо утре и ще обявим колко часа този следобед.

„Благодарим на всички за подкрепата и даренията, че ни доведоха тук, за да помогнем на Кийли и нейното семейство.“

READ  След загуба през първото тримесечие акциите на Amazon паднаха до двегодишно дъно - TechCrunch

Службата на шерифа на окръг Невада каза, че е запозната с информацията във Facebook и че персоналът е на път да се срещне с водолазния екип и ще получи повече информация по-късно.

Говорителят на шерифа Андрю Трайк каза в имейл, че няма какво друго да сподели в момента.

Родни е видян за последно 6 август на прием в семейния лагер Prosser в 12:30 ч. Съобщава се, че около 200 до 300 млади мъже и жени от региона и района на залива са присъствали на партито. Според властите последните налични клетъчни данни от телефона на Родни са дошли в 00:33 сутринта този ден.

Кийли Родни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.