Адам Шифтър се извинява за „безчувствителния“ туит на Твен Хоскинс

Адам Шифтър се извини, че е пуснал съобщението по непрофесионален начин Смъртта на Твен ХоскинсИ отдаде почит на края на тримесечието.

„Това е безчувствено“, каза Шифтър в своя подкаст в понеделник. „Това е грешка. Уверявам ви, че това не е моето намерение.

„Искам да оттегля този туит. Фокусът трябваше да бъде върху Twain – той беше човек, съпруг, приятел и много други. Бих искал да се извиня на семейството на Twain, неговите приятели, играчите на NFL и моите съболезнования на всички близки до Твен.

В събота, когато се появи новината, че Хъскинс е загинал при катастрофа на самосвал на магистрала в Южна Флорида, туитът на Шефър обсъжда професионалните борби на Куотърбека.

„Твен Хоскинс, който беше сам в Охайо, преди да се бие с Вашингтон и Питсбърг в НФЛ, загина при автомобилна катастрофа в Южна Флорида тази сутрин, каза неговият агент Седрик Сандърс. Хоскинс навърши 25 години на 3 май“, оригиналният изтрит туит на Шифър.

Туейн Хоскинс, Адам Шифтър
АБ, Гети

Освен че се извини, Шифтер възвърна първоначалния си тон, като каза, че Хоскинс наистина работи усърдно, за да обърне кариерата си.

„Начинът, по който се провалих в събота“, продължи Шифтър в своя подкаст. „Исках да привлека вниманието на хората, за да се уверя, че Твен е запомнен правилно. След отличната му кариера в щата Охайо, която го направи избран за драфта в първия кръг, той най-скоро похвали възможността, предоставена му от Туейн Стийлърс, и отговори на то.

„Всеки ден, когато си тръгва от тренировката, се сблъсква със старши треньора Майк Томлин. [former] Генерален мениджър Кевин Колбърт и ръководител на екипа Арт Рууни – Това е начин да покаже, че е благодарен, че е член на компанията.

READ  Стрелецът от Хюстън уби трима, след като подпали къщи, съобщи полицията

Шафтер продължи да хвали работната етика на Хоскин и отдадеността на общественополезния труд в Steelers.

„Твен Хоскинс беше обичан от своите съотборници в общността на NFL и подкрепата се появи от уикенда“, каза Шифтър. „Той беше много обичан от усмивката си, отношението му, работната му етика, израстването и човека, в който се превърна. Животът му беше много млад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.