Аарон подписа нов договор с Доналд Рамс, най-високоплатеният не-QB в историята на All-Pro DT NFL.

Аарон Доналд не просто отказа потенциална пенсия, за да помогне овни Те се опитват отново да станат шампиони на Super Bowl, но сега той ще бъде добре платен за това. Защитникът на All-Pro се съгласи да преработи договора си с Лос Анджелис Рамс за оставащите три години и по този начин вече стана най-високоплатеният не-QB в историята на NFL.

По-специално, Доналд е готов да получи Събрани 40 милиона долара Чрез Рамс той ще получи общо 95 милиона долара в договора си за целия сезон 2024. През следващите два сезона на Доналд ще бъдат гарантирани 65 милиона долара. Тъй като сделката е структурирана, Доналд ще има възможност да се пенсионира или да се върне през 2024 г., с гарантирани допълнителни 30 милиона долара. Това споразумение включва и правило за нетърговия ESPN.

„Отново съм заключен, за да получа още един пръстен. Защо не?“ Казано в Доналд А. Видео, публикувано от екипа След обявяване на договора. „На стадион „Софи“ е готино да се мисли за това. Да тръгваме на работа“.

Това преструктуриране на договора е основно в ход откакто часовникът удари нулата при победата в Лос Анджелис. Бангладеш В Super Bowl LVI. Докладите по време на тези разговори измамиха Доналд Ще бъде доволен от пенсионирането Ако не му беше предложено увеличение на заплатата, това щеше да отразява по-добре текущия пазар и мястото, където той стои, може да бъде най-добрият защитник в цялата NFL. Имаше и въпроси относно участието на Доналд в принудителния мини лагер на Рамс. Въпреки това съществуването му сега е толкова съмнително, колкото и той Говори се, че е взел тяло и е подписал новия си договорДа се ​​увери, че ще се върне за защита на титлата в LA.

„Това не е страхотна новина, тя е уникална, специална, всяко добро име можете да сложите около нея“, каза старши треньорът Шон Маквей за договора на Доналд със Sirius XM. „Но това е страхотно нещо и той го е заслужил. И той наистина е такъв според мен.

„Така. [we] Исках да намеря решение да се грижа за него. За нашия екип той трябва да продължи да води пътя за нашата безопасност. И, знаете ли, когато той беше на нашата сватба в събота вечер, ние усетихме, че върви в правилната посока. Така че през последните два дни ми се случиха много хубави неща.

Възстановяването на пазара от защитната страна на топката не е нищо ново за Доналд. През август 2018 г., вече на 31 години, той подписа шестгодишно удължаване от 135 милиона долара с гаранция от 87 милиона долара. По това време това направи Доналд най-добре платеният защитник в историята на НФЛ, но той изпревари тази скорошна сделка.

Pit Production Rams прекара целия си живот с тях, след като беше избран от него в 13-ия общ тест в драфта на NFL 2014. След пристигането си Доналд се утвърди като един от най-великите защитни играчи на всички времена и несъмнено Залата на славата. По време на кариерата си Доналд беше обявен за Световен защитник на годината три пъти, като беше обявен за All-Pro седем пъти и за Pro Bowl осем пъти в кариерата си.

READ  Кайлър Мъри: Да мисля, че не съм положил достатъчно работа, е неуважително

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.